Följ Svensk Fastighetsförmedling

Peter Lövgren ny VD för Svensk Fastighetsförmedling

Nyhet   •   Jun 09, 2014 14:29 CEST

Bengt Johansson har valt att avsluta sitt uppdrag som VD på Svensk Fastighetsförmedling. Bengt återgår till sin konsultverksamhet i Directa AB.

Ny VD på Svensk Fastighetsförmedling blir Peter Lövgren. Peter tillträder tjänsten den 9 juni.

Peter har erfarenhet som VD och styrelseordförande i ett flertal bolag och har stor vana att arbeta med företag i förändring. Idag har han uppdrag som styrelseordförande i bl.a. Projectplace International och Element.

– Bengt Johansson har valt att gå tillbaka till sitt egna konsultföretag. Vi tackar Bengt Johansson för hans tid på Svensk Fastighetsförmedling, säger Per Johnler, VD Swedbank Franchise och fortsätter:

– Peter Lövgren är en dokumenterat erfaren och kompetent företagsledare som nu tar över rollen som VD på Svensk Fastighetsförmedling. Peter har stor erfarenhet av företag i förändring vilket känns som en bra grund framåt.

– Att få axla VD-rollen på Svensk Fastighetsförmedling ser jag som ett stort förtroende. Mitt uppdrag är att upprätthålla och driva verksamheten vidare, säger Peter Lövgren.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.