Följ Svensk Fastighetsförmedling

Snyggare närmiljö när mäklarna skrotar skyltar - Slut med mäklarskyltar i diket

Pressmeddelande   •   Okt 08, 2018 11:02 CEST

Hur mycket nytta gör mäklarföretagens ”Till salu”-skyltar egentligen när de allra flesta har en smartphone med karta i fickan? Svensk Fastighetsförmedling i Hammarbyhöjden var ett av de mäklarkontoren som var först med att slopa ”Till salu”-skyltar i Stockholm. Nu har fler mäklare hakat på och avstår skyltningen, allt för att värna om en mer städad boendemiljö.

Suzanne Frejvall, franchisetagare och ägare av Svensk Fastighetsförmedling i Hammarbyhöjden är en av de drivande i frågan bland övriga mäklarföretag i söderförort. Nu har de flesta börjat följa det initiativ som hon startade för drygt ett år sedan, att sluta med ”Till salu”-skyltarna.

–Vi får så mycket positiv respons från våra kunder och de som bor i området då vi inte bidrar till den nedskräpning som bortblåsta skyltar i buskar och diken ger. Vi arbetar nära de som bor här i söderförort och att hjälpa till att bidra till en minskad nedskräpning känns extra roligt, säger Suzanne Freijvall, Franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden.

-Tiderna förändras och gamla rutiner blir utdaterade, ”Till Salu”-skyltarna är en sådan sak. Vi på Svensk Fastighetsförmedling utvecklar hela tiden våra tjänster och arbetssätt för att anpassa dem utifrån våra kunders behov. Det är extra roligt att de andra mäklarföretagen också slutar med skyltningen, allt för en bättre boendemiljö i de områden där vi verkar, fortsätter Suzanne.


För ytterligare information, kontakta:

Suzanne Freijvall, Franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden

Mail: suzanne.freijvall@svenskfast.se

Mobil: 0708-30 23 04

Följ oss gärna på: www.svenskfast.se

www.mynewsdesk.com

facebook.com/svenskfast

twitter.com/#svenskfast

instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2017 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 31 000 bostäder till ett värde av 67.6 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2018 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.