Följ Svensk Fastighetsförmedling

Pressmeddelanden

Bäst säljande fastighetsmäklare finns i Linköping

Pressmeddelanden   •   Feb 22, 2018 09:41 CET

På Svensk Fastighetsförmedlings årliga kickoff delas priser ut till de fastighetsmäklare som lyckats bäst. Två av toppmäklarna finns i Linköping. De är unga och de är väldigt framgångsrika. Tillsammans har de förmedlat 403 bostadsrätter och villor i området och de brinner för sitt jobb som mäklare.

Svensk Fastighetsförmedling inviger bobutik i Ale

Pressmeddelanden   •   Mar 25, 2015 11:14 CET

Bostadsmarknaden i Ale Kommun fortsätter att växa. Svensk Fastighetsförmedling öppnar en ny bobutik och räknar med att anställa två nya medarbetare inom 1-2 år. Invigningen sker den 18 april kl 10-14.

Jönköpingsmäklare bäst i landet

Pressmeddelanden   •   Feb 01, 2011 10:37 CET

Av Svensk Fastighetsförmedlings cirka 230 bobutiker utses varje år tio butiker som utmärkt sig när det gäller försäljning, effektivitet och kvalitet. Under 2010 hittade man den allra bästa bobutiken i Jönköping.

Nya ägare av Svensk Fastighetsförmedling i Växjö klara

Pressmeddelanden   •   Nov 26, 2008 15:05 CET

I måndags begärde sig franchisetagaren av Svensk Fastighetsförmedling i Växjö sitt driftbolag i konkurs. Redan idag finns det nya ägare klara. Fastighetsmäklarfirmans kundverksamhet har inte påverkats av detta ägarbyte och de anställda erbjuds stanna kvar.

Priserna nedåt för både bostadsrätter och villor

Pressmeddelanden   •   Nov 12, 2008 16:00 CET

Medelpriset för en bostadsrätt i riket har under oktober gått ned med 10 procent. Villapriserna i riket har under samma månad gått ned med 5 procent.

Mäklarstatistik: Bostadsrättspriser går ner medan villapriser ligger stabilt

Pressmeddelanden   •   Okt 10, 2008 08:38 CEST

Bostadsrättspriserna i riket fortsätter att gå ner. De har sjunkit med 7 procent under den senaste tolvmånadersperioden och med 5 procent den senaste tremånadersperioden. Villapriserna visar inte samma nedgående trend. Priserna för villor har stigit 2 procent både på tolv månader och den senaste tremånadersperioden.

Allt fler svenskar tecknar försäkring inför bostadsaffären

Pressmeddelanden   •   Sep 29, 2008 13:43 CEST

Försäkring mot dubbel boendekostnad lanserades av Svensk Fastighetsförmedling redan i maj 2007. Då var intresset för försäkringen svalt då bostadsmarknaden var annorlunda. Sedan dess har mycket förändrats och intresset för att teckna försäkringen har ökat lavinartat.

Fortsatt nedgång för bostadsrättspriser

Pressmeddelanden   •   Sep 16, 2008 08:05 CEST

På riksnivå visar villapriserna ännu inga tecken på att vika ner. Prisökningen för villor har varit 3 procent på tolv månader och 3 procent senaste tremånadersperioden. Bostadsrättspriserna i riket fortsätter däremot att gå ner och har sjunkit med 4 procent under den senaste tolvmånadersperioden och med 4 procent den senaste tremånadersperioden. .

Svensk Fastighetsförmedling skapar digital samlingsplats för bostadsfantaster

Pressmeddelanden   •   Aug 27, 2008 15:02 CEST

Svensk Fastighetsförmedling tar ytterligare ett steg för att ligga i framkant när det gäller webb och användarvänlighet. Den senaste nyheten är ”Min bostad”, en digital samlingsplats på www.svenskfast.se. Där finns det mesta som har med ditt boende att göra.

Svensk Fastighetsförmedling först med mobilsajt

Pressmeddelanden   •   Aug 21, 2008 13:41 CEST

Svensk Fastighetsförmedling lanserar nu mobil.svenskfast.se och blir första fastighetsmäklarföretaget med en särskild sajt helt anpassad för mobiltelefoner. Den nya minisajten för mobilen bygger på Svensk Fastighetsförmedlings koncept för att söka bostad ”Var vill du bo?”.