Följ Svensk Fastighetsförmedling

Pressmeddelanden

Nyköping: Balkong är mycket värt för bostadsspekulanter i Nyköping

Pressmeddelanden   •   Sep 15, 2009 14:42 CEST

Balkong eller trädgård och ljus inredning med öppen planlösning – så ser nyköpingsbornas drömbostad ut. Det blev resultatet när Svensk Fastighetsförmedling frågade sina mäklare i Nyköping vad deras kunder helst önskar sig när de letar ny bostad.

Räntebesked får liten effekt på stabil bostadsmarknad

Pressmeddelanden   •   Jul 02, 2009 10:12 CEST

Riksbankens besked att reporäntan sänks med 0,25 procent enheter till 0,25 procent kommer inte att påverka de stabiliserade bostadspriserna nämnvärt. Istället fortsätter bostadsmarknaden präglas av hur konjunkturen berör olika delar av landet, enligt Svensk Fastighetsförmedling.

Mäklarstatistik: Oförändrade bostadsrättspriser och svag uppgång för villapriserna i mars

Pressmeddelanden   •   Apr 15, 2009 08:33 CEST

Medelpriset för en bostadsrätt i riket har varit oförändrade under mars. Villapriserna i riket har under mars gått upp med 1 procent. Trenden med allmän prisnedgång tycks bruten samtidigt som lokala variationer kvarstår.

Studenter sätter Svensk Fastighetsförmedling i topp

Pressmeddelanden   •   Mar 27, 2009 12:16 CET

För tredje året i rad har Svensk Fastighetsförmedling röstats fram till det mäklarföretag som Sveriges studenter helst vill jobba på. Det visar Universums årliga FöretagsBarometer. För Svensk Fastighetsförmedling är resultatet ett kvitto på att företagets satsning på employer branding är rätt och värdefull.

Unika bostäder får premiumbehandling hos Svensk Fastighetsförmedling

Pressmeddelanden   •   Mar 25, 2009 11:03 CET

Svensk Fastighetsförmedling breddar sitt erbjudande och lanserar ett nytt koncept för unika bostäder - Premium. Genom det nya konceptet ska objekt med något utöver det vanliga skiljas ut genom en mer exklusiv känsla i marknadsföringen än i den traditionella mäklartjänsten.

Bostadspriserna upp även under februari

Pressmeddelanden   •   Mar 11, 2009 08:04 CET

Medelpriset för en bostadsrätt i riket har gått upp med 5 procent under februari månad. Villapriserna i riket har under februari gått upp med 1 procent.

Kommentar Riksbanken: Räntesänkning ger stabil bostadsmarknad

Pressmeddelanden   •   Feb 11, 2009 09:40 CET

Dagens besked att Riksbanken återigen sänker reporäntan kommer troligen att ge positiva återverkningar på bostads¬marknaden. Trots lågkonjunktur och osäkerhet om framtiden resulterade redan den förra räntesänkningen i en försiktig optimism bland bostadsspekulanterna, enligt Svensk Fastighetsförmedling.

Svensk Fastighetsförmedling först i Norden med unik tjänst för iPhone

Svensk Fastighetsförmedling först i Norden med unik tjänst för iPhone

Pressmeddelanden   •   Jan 22, 2009 09:35 CET

Svensk Fastighetsförmedling lanserar idag som första fastighetsförmedlare i Norden en unik tjänst för alla som har en iPhone. Du får reda på exakt hur långt det är till närmaste bostad som är till salu från den plats du befinner dig på. Bilder, karta, vägbeskrivning, tips om liknande bostäder i närheten och direktkontakt med mäklaren – allt ett klick bort.

Svensken flyttar 10 gånger under sin livstid

Pressmeddelanden   •   Jan 15, 2009 14:01 CET

Genomsnittssvensken flyttar 10 gånger under livet. Enbart i år kommer 1,3 miljoner svenskar att byta bostad. Vi flyttar oftast korta sträckor men när vi gifter oss minskar flyttlusten. Det visar en ny samman­ställning från Svensk Fastighetsförmedling.

Årets nominerade till Web Service Award klara

Pressmeddelanden   •   Jan 14, 2009 15:09 CET

Nomineringarna till Sveriges största webbundersökning är klara. Förra årets vinnare, i kategorin Information & Service, Svensk Fastighetsförmedling är nominerat även detta år. Det är nu upp till juryn att kora Sveriges bästa webbplatser i respektive kategorier. Årets nominerade till Web Service Award är fyra webbplatser i tre olika kategorier.