Följ Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är en av Sveriges bästa arbetsgivare

Nyhet   •   Dec 12, 2010 13:01 CET

- Det är fantastiskt glädjande och  sporrar oss ytterligare att göra allt för att vi även fortsättningsvis ska vara en attraktiv arbetsgivare. Vi fick tidigare i år även utmärkelsen som branschbäst när fastighetsmäklarstudenterna för första gången rankade sin ideala arbetsgivare. Universums undersökning bekräftar även resultatet i vår egen medarbetarundersökning, att vi har väldigt nöjda medarbetare. Att vi är ett av de företag i Sverige, oavsett bransch, som rankas högst av de egna medarbetarna är en oerhört stark faktor när det gäller vårt fortsatta arbete med att attrahera nya duktiga medarbetare och behålla medarbetare, säger Peeter Pütsep, vd.

Universum skriver i pressmeddelande att de attribut som är gemensamma för de topplacerade företagen och som därmed är avgörande för att ha nöjda medarbetare är bland annat att medarbetarna upplever att de har en bra balans mellan arbete och privatliv, att företaget kan erbjuda dem utmanande arbetsuppgifter och stort ansvar, men också att företaget upplevs som framgångsrikt och är en god referens för den framtida karriären.

I topp placerar sig Hennes & Mauritz. Övriga företag som placerar sig på topp 10 i undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare är Sogeti, Pöyry, Ernst & Young, Sandvik, Carlsberg, SCA, Unilever, Atlas Copco.

För ytterligare information, vänligen kontakta: Bessie Wedholm, presschef Svensk Fastighetsförmedling, tel. 08-505 358 28, bessie.wedholm@svenskfast.se.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.