Följ Svensk Fastighetsförmedling

Finalisterna i Nyköpings Bohjälte är nu utsedda

Pressmeddelande   •   Sep 20, 2012 14:18 CEST

Sedan den 17 juli har boende i Nyköping haft möjligheten att nominera sin egen Bohjälte – det vill säga en person som gjort en god gärning för någon annan inom boende. Nomineringsfasen avslutades den tionde september och nu presenteras de tre finalisterna till Nyköpings Bohjälte 2012.

Under sommaren gick startskottet för Bohjälte 2012 och sedan dess har Svensk Fastighetsförmedling uppmanat Nyköpingsborna att nominera personer som förtjänar att uppmärksammas för att de gjort en behjärtansvärd insats för sina medmänniskor.

Många fina berättelser skickades in och nu har Nyköpingsjuryn, bestående av Magnus Tegerup, sportchef på Nyköpingshockey, Urban Granström, kommunstyrelsens ordförande, samt Johan Isoz, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Nyköping, utsett de tre finalisterna till Nyköpings Bohjälte.

De tre finalisterna till Nyköpings Bohjälte är (utan inbördes rangordning):
• Ann Marie Kronvinge – nominering: ”Ann-Marie gjorde tidigare i år en hjälteinsats då hon räddade livet på sin granne som fick akuta hjärtproblem. Hon bryr sig verkligen om sina grannar och har verkligen nära kontakt med dem. Ann-Marie är verkligen en räddare i nöden”!
• Christian och Gittan Sandström - nominering: ”När deras grannars hus brann ner till grunden fick de all hjälp av Christian och Gittan. De ställde verkligen upp för sina grannar och är verkligen värda att bli Nyköpings Bohjältar”!
• Eva Krath – nominering: ”Eva är en väldigt givmild och trevlig person som gärna hjälper sina medmänniskor som är i behov av hjälp. Hon är god man till en person som tyvärr inte har några nära släktingar. Hon har hjälpt honom med mycket mer än vad som krävs av henne som god man. Bland annat då han inte kunde bo kvar i sitt hus och behövde väldigt mycket hjälp med flytt, försäljning och allt runt om kring. Hon är glad och trevlig och vill alltid göra sitt bästa för att hjälpa andra. Därför vill jag nominera henne till Nyköpings Bohjälte”.

– Nu kan vem som helst rösta fram sin favorit på www.bohjalten.se. Omröstningen pågår till den 28 september, därefter vet vi vem Nyköpings Bohjälte är. Denna person har sedan chansen att bli Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012 och får en resa för två till Svenska Hjältar-galan i Stockholm, säger Johan Isoz, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Nyköping.

Om Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
Bohjälte 2012 är en del i Svensk Fastighetsförmedlings engagemang i Svenska Hjältar. I Bohjälte 2012 efterlyser man lokala Bohjältar på tio orter i Sverige, däribland Nyköping. Syftet är att lyfta fram personer som gjort en god gärning för någon annan person inom boende.


Så utses Bohjälte 2012
Via www.bohjalten.se avgör nu svenska folket vem som blir varje stads Bohjälte i de tio städer som deltar. Bland de tio lokala Bohjältarna kommer sedan en riksjury välja ut en person som blir ”Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012”. Denne får, utöver äran, en resa för två till Stockholm med en hotellövernattning och biljetter till Svenska Hjältar-galan på Cirkus i december. Förutom detta kommer samtliga tio lokala Bohjältar att nomineras till Svenska Hjältar.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Johan Isoz, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Telefon: 0705-75 79 02
E-post: johan.nykoping@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 0702-98 38 01
E-post: bessie.wedholm@svenskfast.se

Om partnerskapet
Svensk Fastighetsförmedling är för andra året i rad partner till Svenska Hjältar. För sjätte året i rad hyllar Aftonbladet vardagshjältar som har hjälpt och inspirerat sina medmänniskor. Liksom tidigare år hyllas hjältarna under en galakväll i december på Cirkus i Stockholm. Läs mer på www.svenskfast.se/svenskahjaltar.

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB. Kedjan har idag över 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare. Under 2011 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 45 miljarder kronor. Läs mer på www.svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.