Följ Svensk Fastighetsförmedling

Säljstart i attraktiva Jägersro företagscentrum – En plats för spännande samarbeten

Pressmeddelande   •   Nov 28, 2018 16:26 CET

Med ett perfekt strategiskt läge mellan inre och yttre Ringvägen i Malmö ligger Jägersro Företagscentrum. Bostadsrättslokaler i två plan som företagen äger individuellt. Bostadsrättslokalerna förmedlas av Svensk Fastighetsförmedling i Malmö, säljstart är den 28 november.

Fastigheten består av totalt 32 lokaler där det finns lokaler från ca 38 m2 till 178 m2. Lokalerna är helt färdiga att använda från tillträdesdagen, ytskikt, värme, vatten, ventilation och grundbelysning är på plats. Planeringen av lokalerna är väl genomtänkt med moderna kontorsrum på övervåningen och ett bottenplan med väl tilltagen takhöjd.

Bostadsrättslokalerna förmedlas av Svensk Fastighetsförmedling i Malmö, säljstart av projektet är den 28 november.

– Vi är glada över att vi fått förtroendet att sköta förmedlingen av de 32 unika bostadsrättslokalerna. Det ska verkligen bli spännande att få vara med när fastighetens fylls med blomstrande företag, läget är optimalt och lokalerna är väl förberedda för att tas i bruk snabbt, det är bara att flytta in och starta igång sin verksamhet, säger Martin Filipsson, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Malmö.

https://www.svenskfast.se/kommersiellt/skane/malmo/jagersro-foretagscentrum/205524


För ytterligare information:

Martin Filipsson, Franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Tel 0708 23 82 04

martin.filipsson@svenskfast.se

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2017 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 31 000 bostäder till ett värde av 67.6 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2018 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.