Följ Svensk Fastighetsförmedling

Våra kunder har röstat fram oss som bäst i Service - vi tackar för förtroendet

Pressmeddelande   •   Maj 01, 2018 00:41 CEST

Johanna Gavefalk, Marknad och kommunikationschef tog emot servicescore utmärkelsen

När svenska konsumenter rankar sina serviceupplevelser vad det gäller kundbemötande och service är det Svensk Fastighetsförmedling som kommer på förstaplatsen, det visar Servicescores årliga mätning bland fastighetsmäklare i Sverige.

I årets mätning vann Svensk Fastighetsförmedling över konkurrenterna.

– Jag är oerhört glad och stolt över den här utmärkelsen och det arbete som våra 1 200 fantastiska medarbetare gör varje dag i hela Sverige. Att köpa eller sälja sin bostad är den största affär man gör i livet. Då är det viktigt att man känner sig, trygg, får ett engagemang och gör rätt val för att affären ska bli ditt livs bästa. Det är något vi jobbar med varje dag, den här utmärkelsen är ett bevis på att vårt arbete uppskattas av våra kunder - tack till dem som har röstat, säger Tanja Ilic, VD på Svensk Fastighetsförmedling

Mer information om undersökningen och utnämningarna finns på http://www.mynewsdesk.com/se/servicescore.

För ytterligare information, kontakta:

Kicki Erkers, Pressansvarig, Svensk Fastighetsförmedling

Mail: kicki.erkeres@svenskfast.se

Tel: 072 570 56 18

www.svenskfast.se

Följ oss gärna på: 

www.svenskfast.se

www.mynewsdesk.com

facebook.com/svenskfast

twitter.com/#svenskfast

Instagram@svenskfast

Om ServiceScore

Mätningen genomförs med hjälp av ett riksrepresentativt urval via Cint (webbpaneler med över 400 000 panelister). Utnämningarna i ServiceScore® bygger på över 3000 svenska konsumenters svar på hur olika företag ger dem service och vilka företag som de anser har gett dem service över eller klart över deras förväntningar.

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2017 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 31 000 bostäder till ett värde av 67.6 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2018 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.