Följ Svensk Fastighetsförmedling

Vera Milakovic är Malmös Bohjälte 2012

Pressmeddelande   •   Okt 02, 2012 18:22 CEST

Malmös Bohjälte 2012 heter Vera Milakovic. Vera blev nominerad för sin omtänksamhet och sitt engagemang i grannskapet. Hennes nominering fick överlägset flest röster med hela 313 i den omröstning som avslutades i söndagskväll.

Den 17 juli startade jakten på Malmös Bohjälte 2012. Sedan dess har Svensk Fastighetsförmedling uppmanat Malmöborna att nominera personer som förtjänar att uppmärksammas för att de gjort en behjärtansvärd insats för sina medmänniskor. Och i går utsågs alltså Malmös egen Bohjälte, Vera Milakovic, som är väldigt smickrad av utmärkelsen.

– Jag uppskattar det verkligen och det känns alltid lite förvånande att människor lägger märke till vad man gör. Att någon faktiskt bryr sig är fantastiskt. Jag tror innerst inne att vi människor behöver varandra vare sig man bor grannar eller inte. Det gäller att ställa upp för varandra och om man kan bidra så tycker jag att man ska göra det, säger Vera Milakovic, Malmös Bohjälte 2012.

– Vera Milakovic är ett perfekt exempel på en Bohjälte. Hon ställer alltid upp för sina grannar med såväl stort som smått. Hon är en väldigt omtänksam person och en värdig vinnare av Malmös Bohjälte 2012, säger Martin Filipsson, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling i Malmö.

I går prisades Vera Milakovic för sina insatser vid en ceremoni i Svensk Fastighetsförmedlings Bobutik på Järnvägsgatan 38. Som en av tio lokala Bohjältar runt om i landet kommer Vera Milakovics Bohjälte-insats också att nomineras till Svenska Hjältar.

Dessutom går hon nu vidare till ett juryförfarande där en riksjury väljer ut Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012.

Nomineringen som gjorde Vera Milakovic till Malmös Bohjälte:
Vera städar och håller rent i tvättstugan i vårt hyreshus, hon ställer alltid upp och hjälper alla grannar med stort som smått. Hon hjälper också till att ta hand om andras lägenheter när de är bortresta. Vera är en Bohjälte i dess sanna bemärkelse.

Om Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
Bohjälte 2012 är en del i Svensk Fastighetsförmedlings engagemang i Svenska Hjältar. I Bohjälte 2012 efterlyser man lokala Bohjältar på tio orter i Sverige, däribland Malmö. Syftet är att lyfta fram personer som gjort en god gärning för någon annan person inom boende.

Om fortsättningen av Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
I går korades tio lokala Bohjältar på olika orter runt om i landet. Bland de tio lokala Bohjältarna kommer sedan en riksjury välja ut en person som blir ”Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012”. Denne får, utöver äran, en resa för två till Stockholm med en hotellövernattning och biljetter till Svenska Hjältar-galan på Cirkus i december. Den övergripande vinnaren presenteras på torsdag den 4 oktober. Samtliga tio lokala Bohjältar nomineras också till Svenska Hjältar.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Martin Filipsson, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Telefon: 0708 - 23 82 04
E-post: martin.filipsson@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 0702 - 98 38 01
E-post: bessie.wedholm@svenskfast.se

Om partnerskapet
Svensk Fastighetsförmedling är för andra året i rad partner till Svenska Hjältar. För sjätte året i rad hyllar Aftonbladet vardagshjältar som har hjälpt och inspirerat sina medmänniskor. Liksom tidigare år hyllas hjältarna under en galakväll i december på Cirkus i Stockholm. Läs mer på www.svenskfast.se/svenskahjaltar.

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB. Kedjan har idag över 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare. Under 2011 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 45 miljarder kronor. Läs mer på www.svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.