Följ Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling i samarbete med Erikshjälpen

Nyhet   •   Jul 02, 2014 11:10 CEST

1 juli startade Svensk Fastighetsförmedling ett samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen. Samarbetet, som sker genom majoriteten av mäklarkedjans 230 bobutiker, går ut på att öka vetskapen och intresset för Erikshjälpens cirka 60 second hand-affärer runt om i landet. 

Erikshjälpen har sedan 1967 arbetat för att ge utsatta barn ett bättre liv. Pengarna från biståndsarbetet, som bland annat sker via organisationens second hand-butiker, går till barn i 20 länder runt om i världen. Fokus för arbetet är att ge barnen bättre hälsa, utbildning och skydd.

– Butikernas verksamhet bygger främst på volontär arbetskraft och sammantaget bidrar våra second hand-butiker med omkring 70 miljoner kronor i bistånd varje år, säger Björn Engvall, affärsutvecklingschef på Erikshjälpen.

Från och med den 1 juli inledde Svensk Fastighetsförmedling och Erikshjälpen ett samarbete som innebär att kedjans mäklare informerar kunderna om Erikshjälpen och deras second hand-butiker.

– Samarbetet mellan Svensk Fastighetsförmedling och Erikshjälpen innebär exempelvis att mäklarna delar ut informationsmaterial om Erikshjälpens second hand-butiker till kunder som gör sin bostadsaffär via mäklarkedjan. Samarbetet går hand i hand med två av kedjans viktigaste värdeord – omtanke och engagemang, säger Eskild Möller, ansvarig för tilläggstjänster och kvalitet, på Svensk Fastighetsförmedling.

Valet av samarbetspartner var enkelt för mäklarkedjan.

– I samband med att man byter bostad är det vanligt att man även skaffar nya möbler eller gör sig av med sina gamla. Därför kändes Erikshjälpen som ett naturligt val för oss. Genom detta samarbete vill vi upplysa våra kunder om att de enkelt kan byta möbler och annat lösöre, och samtidigt göra en god gärning, säger Eskild Möller.

För ytterligare information, kontakta:
Eskild Möller, ansvarig för tilläggstjänster och kvalitet på Svensk Fastighetsförmedling
Mail: eskild.moller@svenskfast.se 
Mobil: 08-505 358 23

Björn Engvall, affärsutvecklingschef Erikshjälpen
Mail: bjorn.engvall@erikshjalpen.se 
Mobil: 0383-46 74 50

Följ oss gärna på:
www.svenskfast.se
www.mynewsdesk.com
facebook.com/svenskfast
twitter.com/#svenskfast
instagram@svenskfast

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 160 franchisetagare.  Under 2013 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling 29 500 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av 50 miljarder kronor.

2013 placerar sig åter igen Svensk Fastighetsförmedling i toppskiktet med en tredje plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I Sveriges bästa arbetsgivare är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare. 


Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.