Följ Svensk Fastighetsförmedling

Christian och Gittan Sandström är Nyköpings Bohjältar

Pressmeddelande   •   Okt 02, 2012 08:37 CEST

Nyköpings Bohjältar 2012 heter Christian och Gittan Sandström. Efter deras hjälteinsats när grannararnas hus brann ner, har makarna av Nyköpingsborna utsetts till Nyköpings Bohjältar i den omröstning som avslutades i söndagskväll.

Den 17 juli startade jakten på Nyköpings Bohjälte 2012. Sedan dess har Svensk Fastighetsförmedling uppmanat Nyköpingsborna att nominera personer som förtjänar att uppmärksammas för att de gjort en behjärtansvärd insats för sina medmänniskor. I går utsågs Nyköpings egna Bohjältar Christian och Gittan Sandström som tycker att det är naturligt att ställa upp för de som behöver hjälp.

– Jag och Christian tvekade inte en sekund att ställa upp för våra grannar när de behövde oss. För mig och Christian är det självklart att hjälpa människor i vår närhet. Vi blev därför väldigt förvånade över att ha blivit nominerade till Nyköpings Bohjälte, vi gjorde ju bara något som är naturligt för oss. Det är otroligt kul att vi nu har blivit korade till vår hemstads Bohjältar och vi är mycket stolta, säger Gittan Sandström.

– Christian och Gittan Sandström förtjänar verkligen att kallas Bohjältar. De fanns där för sina grannar när det behövdes som mest och gav dem tak över huvudet. Christian och Gittans är för mig riktiga Bohjältar, säger Johan Isoz, franchisetagare för Svensk Fastighetsförmedling i Nyköping.

I går prisades Christian och Gittan Sandström för sina insatser vid en ceremoni i Svensk Fastighetsförmedlings Bobutik på Bagaregatan 21. Som en av tio lokala Bohjältar runt om i landet kommer Christian och Gittan Sandströms Bohjälte-insats också att nomineras till Svenska Hjältar.

Dessutom går makarna nu vidare till ett juryförfarande där en riksjury väljer ut Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012.

Nomineringen som gjorde Christian och Gittan Sandström Norin till Nyköpings Bohjälte:
När deras grannars hus brann ner till grunden fick de all hjälp av Christian och Gittan. De ställde verkligen upp för sina grannar och är verkligen värda att bli Nyköpings Bohjältar!

Om Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
Bohjälte 2012 är en del i Svensk Fastighetsförmedlings engagemang i Svenska Hjältar. I Bohjälte 2012 efterlyser man lokala Bohjältar på tio orter i Sverige, däribland Nyköping. Syftet är att lyfta fram personer som gjort en god gärning för någon annan person inom boende.

Om fortsättningen av Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
I går korades tio lokala Bohjältar på olika orter runt om i landet. Bland de tio lokala Bohjältarna kommer sedan en riksjury välja ut en person som blir ”Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012”. Denne får, utöver äran, en resa för två till Stockholm med en hotellövernattning och biljetter till Svenska Hjältar-galan på Cirkus i december. Den övergripande vinnaren presenteras på torsdag den 4 oktober. Samtliga tio lokala Bohjältar nomineras också till Svenska Hjältar.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Johan Isoz, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Telefon: 0705-75 79 02
E-post: johan.nykoping@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 0702-98 38 01
E-post: bessie.wedholm@svenskfast.se

Om partnerskapet
Svensk Fastighetsförmedling är för andra året i rad partner till Svenska Hjältar. För sjätte året i rad hyllar Aftonbladet vardagshjältar som har hjälpt och inspirerat sina medmänniskor. Liksom tidigare år hyllas hjältarna under en galakväll i december på Cirkus i Stockholm. Läs mer på www.svenskfast.se/svenskahjaltar.

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB. Kedjan har idag över 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare. Under 2011 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 45 miljarder kronor. Läs mer på www.svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.