Följ Svensk Fastighetsförmedling

Eva Lisa Borres är Borlänges Bohjälte 2012

Pressmeddelande   •   Okt 02, 2012 18:30 CEST

Borlänges Bohjälte 2012 heter Eva Lisa Borres, tidigare ordförande i ”RIAS Vänner” i Borlänge. Eva Lisa tog en övertygande seger med hela 112 röster i den omröstning som avslutades i söndagskväll.

Den 17 juli startade jakten på Borlänges Bohjälte 2012. Sedan dess har Svensk Fastighetsförmedling uppmanat Borlängeborna att nominera personer som förtjänar att uppmärksammas för att de gjort en behjärtansvärd insats för sina medmänniskor. I dag utsågs Borlänges egen Bohjälte, Eva Lisa Borres, som själv anser att det är viktigt att ge tillbaka till personer i sin närhet.

– Jag är helt överväldigad! Att jag skulle bli Borlänges Bohjälte fanns inte ens med på kartan. Borlänge är mitt hjärta och jag har alltid velat finns där för min familj och för Borlängeborna. Vi är alla en bit i ett samhällspussel och jag hoppas att detta bidrar till att det blir mer självklart för alla att ställa upp för varandra, berättar Eva Lisa Borres, Borlänges Bohjälte 2012.

– Eva Lisa är ett perfekt exempel på en Bohjälte. Han räcker ut en hand och gör det där lilla extra för personer i sin omgivning. Han är en välförtjänt Bohjälte 2012, säger Kjell Björklund, franchisetagare för Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge.

I går prisades Eva Lisa Borres för sina insatser vid en ceremoni i Svensk Fastighetsförmedlings Bobutik på Stationsgatan 17. Som en av tio lokala Bohjältar runt om i landet kommer Eva Lisa Borres Bohjälte-insats också att nomineras till Svenska Hjältar.

Dessutom går hon nu vidare till ett juryförfarande där en riksjury väljer ut Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012.

– Jag är så otroligt glad och kommer att fira detta med att fortsätta ge folk i min närvaro leenden och komplimanger, avslutar Eva Lisa Borres.

Nomineringen som gjorde Eva Lisa till Borlänges Bohjälte:
Trots stor arbetsbörda och funktionshinder åtog hon sig ordförandeskapet i den ideella organisationen ”RIAS vänner” i Borlänge. Detta tycker jag är otroligt fint gjort och därför tycker jag att Eva Lisa är en riktig Bohjälte.

Om Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
Bohjälte 2012 är en del i Svensk Fastighetsförmedlings engagemang i Svenska Hjältar. I Bohjälte 2012 efterlyser man lokala Bohjältar på tio orter i Sverige, däribland Borlänge. Syftet är att lyfta fram personer som gjort en god gärning för någon annan person inom boende.

Om fortsättningen av Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
I går korades tio lokala Bohjältar på olika orter runt om i landet. Bland de tio lokala Bohjältarna kommer sedan en riksjury välja ut en person som blir ”Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012”. Denne får, utöver äran, en resa för två till Stockholm med en hotellövernattning och biljetter till Svenska Hjältar-galan på Cirkus i december. Den övergripande vinnaren presenteras torsdag den 4 oktober. Samtliga tio lokala Bohjältar nomineras också till Svenska Hjältar.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Kjell Björklund, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Telefon: 0703 - 32 98 48
E-post: kjell.bjorklund@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 0702 - 98 38 01
E-post: bessie.wedholm@svenskfast.se

Om partnerskapet
Svensk Fastighetsförmedling är för andra året i rad partner till Svenska Hjältar. För sjätte året i rad hyllar Aftonbladet vardagshjältar som har hjälpt och inspirerat sina medmänniskor. Liksom tidigare år hyllas hjältarna under en galakväll i december på Cirkus i Stockholm. Läs mer på www.svenskfast.se/svenskahjaltar.

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB. Kedjan har idag över 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare. Under 2011 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 45 miljarder kronor. Läs mer på www.svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.