Följ Svensk Fastighetsförmedling

Finalisterna i Gävles Bohjälte är nu utsedda

Pressmeddelande   •   Sep 20, 2012 13:53 CEST

Sedan den 17 juli har boende i Gävle haft möjligheten att nominera sin egen Bohjälte – det vill säga en person som gjort en god gärning för någon annan inom boende. Nomineringsfasen avslutades den tionde september och nu presenteras de tre finalisterna till Gävles Bohjälte 2012.

Under sommaren gick startskottet för Bohjälte 2012 och sedan dess har Svensk Fastighetsförmedling uppmanat Gävle-borna att nominera personer som förtjänar att uppmärksammas för att de gjort en behjärtansvärd insats för sina medmänniskor.

Många fina berättelser skickades in och nu har Gävlejuryn, bestående av Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson, artist, Roger Persson, kommunalråd, samt Jonas Östblom, franschisetagare Svensk Fastighetsförmedling, utsett de tre finalisterna till Gävles Bohjälte.

De tre finalisterna till Gävles Bohjälte är (utan inbördes rangordning):
• Ulf Larsson – nominering: ”han är vice värd i bostadsrättsföreningen och ställer alltid upp för alla. Är det någon äldre som behöver hjälp så ställer Ulf upp. Han klipper också gräset, skottar och sköter om gångvägarna – året runt. En riktig Bohjälte!”
• Rodhny Florentin – nominering: ” Rodhny är en riktig pärla. Han är vaktmästare i BRF Stigshöjden och finns alltid till för medlemmarnas trivsel och han löser alla möjliga och omöjliga problem som dyker upp. Hans härliga positiva humör smittar av sig och han är en riktig värdig Bohjälte.”.
• Birgitta Norin – nominering: ”Birgitta är den bästa grannen någonsin! Hon tar in posten åt min familj, ställer upp som kattvakt och drar ut soptunnorna. Dessutom bakar hon alltid något gott och ställer på trappan när vi kommer hem. Hon är verkligen Gävles Bohjälte!”

– Nu kommer de tre finalisterna att publiceras på www.bohjalten.se där det är möjligt för vem som helst att rösta fram sin favorit. Omröstningen pågår till den 28 september och därefter koras Gävles Bohjälte 2012. Denna person har sedan chansen att bli Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012 och får en resa för två till Svenska Hjältar-galan i Stockholm, säger Jonas Östblom, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Gävle.

Om Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
Bohjälte 2012 är en del i Svensk Fastighetsförmedlings engagemang i Svenska Hjältar. I Bohjälte 2012 efterlyser man lokala Bohjältar på tio orter i Sverige, däribland Gävle. Syftet är att lyfta fram personer som gjort en god gärning för någon annan person inom boende.


Så utses Bohjälte 2012
Via www.bohjalten.se avgör nu svenska folket vem som blir varje stads Bohjälte i de tio städer som deltar. Bland de tio lokala Bohjältarna kommer sedan en riksjury välja ut en person som blir ”Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012”. Denne får, utöver äran, en resa för två till Stockholm med en hotellövernattning och biljetter till Svenska Hjältar-galan på Cirkus i december. Förutom detta kommer samtliga tio lokala Bohjältar att nomineras till Svenska Hjältar.


För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Jonas Östblom, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Telefon: 0706-01 94 34
E-post: jonas.ostblom@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 0702-98 38 01
E-post: bessie.wedholm@svenskfast.se

Om partnerskapet
Svensk Fastighetsförmedling är för andra året i rad partner till Svenska Hjältar. För sjätte året i rad hyllar Aftonbladet vardagshjältar som har hjälpt och inspirerat sina medmänniskor. Liksom tidigare år hyllas hjältarna under en galakväll i december på Cirkus i Stockholm. Läs mer på www.svenskfast.se/svenskahjaltar.

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB. Kedjan har idag över 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare. Under 2011 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 45 miljarder kronor. Läs mer på www.svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.