Följ Svensk Fastighetsförmedling

Finalisterna i Karlstads Bohjälte är nu utsedda

Pressmeddelande   •   Sep 20, 2012 14:24 CEST

Sedan den 17 juli har boende i Karlstad haft möjligheten att nominera sin egen Bohjälte – det vill säga en person som gjort en god gärning för någon annan inom boende. Nomineringsfasen avslutades den tionde september och nu presenteras de tre finalisterna till Karlstads Bohjälte 2012.

Under sommaren gick startskottet för Bohjälte 2012 och sedan dess har Svensk Fastighetsförmedling uppmanat Karlstadborna att nominera personer som förtjänar att uppmärksammas för att de gjort en behjärtansvärd insats för sina medmänniskor.

Många fina berättelser skickades in och nu har Karlstadjuryn, bestående av Stefan Holm, före detta höjdhoppare, Magnus Persson, vice ordförande i kommunfullmäktige, samt Peter Wingqvist, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling, utsett de tre finalisterna till Karlstads Bohjälte utsedda.

De tre finalisterna till Karlstads Bohjälte är (utan inbördes rangordning):
• Kent Larsson – nominering: ”en person som alltid ställer upp för allt och alla. Han skadade ryggen i en arbetsolycka men trots detta hjälper han till med att klippa gräsmattor, arbeta med husvagnar, bilar, hus – ja allt helt enkelt!”
• Carina Malm – nominering: ”hon har genomfört en fantastiskt trivselskapande åtgärd i sitt bostadsområde då hon omvandlat en ful och oanvänd boulebana till en trädgårdsoas. Det har även blivit en social samlingsplats för alla boende i området.”
• Torbjörn Eriksson och Orrholmens garagegrupp – nominering: ”de har skapat ett mycket uppskattat projekt som omvandlat Orrholmsgaraget från en otrevlig och farlig miljö till något som idag är trivsamt och uppskattat av alla boende i området.”

– Vem som helst kan nu rösta fram sin favorit på www.bohjalten.se. Omröstningsfasen pågår till den 28 september och därefter koras Karlstads Bohjälte 2012. Denna person har sedan chansen att bli Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012 och får en resa för två till Svenska Hjältar-galan i Stockholm, säger Peter Wingqvist, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Karlstad.

Om Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
Bohjälte 2012 är en del i Svensk Fastighetsförmedlings engagemang i Svenska Hjältar. I Bohjälte 2012 efterlyser man lokala Bohjältar på tio orter i Sverige, däribland Karlstad. Syftet är att lyfta fram personer som gjort en god gärning för någon annan person inom boende.

Så utses Bohjälte 2012
Via www.bohjalten.se avgör nu svenska folket vem som blir varje stads Bohjälte i de tio städer som deltar. Bland de tio lokala Bohjältarna kommer sedan en riksjury välja ut en person som blir ”Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012”. Denne får, utöver äran, en resa för två till Stockholm med en hotellövernattning och biljetter till Svenska Hjältar-galan på Cirkus i december. Förutom detta kommer samtliga tio lokala Bohjältar att nomineras till Svenska Hjältar.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Peter Wingqvist, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Telefon: 0708-33 03 43
E-post: peter.karlstad@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 0702-98 38 01
E-post: bessie.wedholm@svenskfast.se

Om partnerskapet
Svensk Fastighetsförmedling är för andra året i rad partner till Svenska Hjältar. För sjätte året i rad hyllar Aftonbladet vardagshjältar som har hjälpt och inspirerat sina medmänniskor. Liksom tidigare år hyllas hjältarna under en galakväll i december på Cirkus i Stockholm. Läs mer på www.svenskfast.se/svenskahjaltar.

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB. Kedjan har idag över 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare. Under 2011 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 45 miljarder kronor. Läs mer på www.svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.