Följ Svensk Fastighetsförmedling

Finalisterna i Luleås Bohjälte är nu utsedda

Pressmeddelande   •   Sep 20, 2012 14:29 CEST

Sedan den 17 juli har boende i Luleå haft möjligheten att nominera sin egen Bohjälte – det vill säga en person som gjort en god gärning för någon annan inom boende. Nomineringsfasen avslutades den tionde september och nu presenteras de tre finalisterna till Luleås Bohjälte 2012.

Under sommaren gick startskottet för Bohjälte 2012 och sedan dess har Svensk Fastighetsförmedling uppmanat Luleåborna att nominera personer som är värda att uppmärksammas för att de gjort en behjärtansvärd insats för sina medmänniskor.

Många fina berättelser skickades in och nu har Luleåjuryn, bestående av kommunalrådet Yvonne Stålnacke, Peter Jidström, klubbdirektör Luleå Hockey och Daniel Johansson, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling, utsett de två finalisterna till Luleås Bohjälte.

De två finalisterna till Luleås Bohjälte är (utan inbördes rangordning):
• Christer Engström– nominering: ”På Christers gata har det genom åren bott många äldre par och Christer har hjälpt dem med mycket! Allt från snöskottning under vintern till gräsklippning under sommaren och en massa andra saker som de har behövt hjälpt med. Christer är en granne som alltid hälsar glatt på alla och han har en positiv attityd mot alla han möter. Många av barnen på gatan brukar vara hos honom och leka på tomten. Christer är definitionen av en Bohjälte!”
• Torbjörn Nilsson – nominering: ”Torbjörn är en hjälte bland sina grannar på Hagaviksgatan i Luleå. Tidigt på morgonen och sent på kvällen hjälper Torbjörn till med snöskottning på vintern för sina äldre grannar utan en tanke på ersättning. Torbjörn tar sig även tid att sätta sig ner vid köksbordet hos ensamma och äldre grannar för en kopp kaffe. Han är en solstråle och en mycket uppskattad personlighet i Luleå!”

– Det har varit otroligt roligt att få ta del av alla Bohjältar som finns i Luleå och jag uppmanar alla att gå in på www.bohjalten.se och rösta på någon av Luleås två finalister. Omröstningen pågår till den 28 september och därefter koras Luleås Bohjälte 2012. Denna person har sedan chansen att bli Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012 och får en resa för två till Svenska Hjältar-galan i Stockholm, säger Daniel Johansson, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Luleå.

Om Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
Bohjälte 2012 är en del i Svensk Fastighetsförmedlings engagemang i Svenska Hjältar. I Bohjälte 2012 efterlyser man lokala Bohjältar på tio orter i Sverige, däribland Luleå. Syftet är att lyfta fram personer som gjort en god gärning för någon annan person inom boende.

Så utses Bohjälte 2012
Via www.bohjalten.se avgör nu svenska folket vem som blir varje stads Bohjälte i de tio städer som deltar. Bland de tio lokala Bohjältarna kommer sedan en riksjury välja ut en person som blir ”Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012”. Denne får, utöver äran, en resa för två till Stockholm med en hotellövernattning och biljetter till Svenska Hjältar-galan på Cirkus i december. Förutom detta kommer samtliga tio lokala Bohjältar att nomineras till Svenska Hjältar.


För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Daniel Johansson, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Telefon: 070-101 40 71
E-post: daniel.lulea@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 0702-98 38 01
E-post: bessie.wedholm@svenskfast.se

Om partnerskapet
Svensk Fastighetsförmedling är för andra året i rad partner till Svenska Hjältar. För sjätte året i rad hyllar Aftonbladet vardagshjältar som har hjälpt och inspirerat sina medmänniskor. Liksom tidigare år hyllas hjältarna under en galakväll i december på Cirkus i Stockholm. Läs mer på www.svenskfast.se/svenskahjaltar.

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB. Kedjan har idag över 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare. Under 2011 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 45 miljarder kronor. Läs mer på www.svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.