Följ Svensk Fastighetsförmedling

Jönköpingsmäklare bäst i landet

Pressmeddelande   •   Feb 01, 2011 10:37 CET

 I fredags kväll delade Svensk Fastighetsförmedling ut pris till fastighetsmäklarkedjans tio bästa butiker under 2010. På ett stort evenemang i Stockholm fick franchisetagarna Jan Windolf och Thomas Andersson och alla deras medarbetare ta emot utmärkelse och diplom för att ha placerat sig högst upp på pallen i bobutikernas tio-i-topp.

- Under 2010 präglades verksamheten i vår bobutik i Jönköping av nytänkande, högt engagemang och affärsmässighet. Trots att man redan tidigare varit starkaste aktören på marknaden har man kraftigt ökat sin försäljning samt marknadsandelar jämfört med året innan. Men det viktigaste av allt är att Jönköpingsbutiken utfört mäklartjänsterna med extra hög kvalitet och servicenivå mot kund som har gjort att kunderna är mer nöjda än någonsin, säger Peeter Pütsep, vd på Svensk Fastighetsförmedling.

 Pris delades även ut till bl a årets ledare, årets mäklarassistent och årets säljare. Av Svensk Fastighetsförmedlings cirka 230 bobutiker utses varje år tio butiker som utmärkt sig när det gäller försäljningsvolymer, effektivitet och kvalitet. Bäst i år var bobutiken i Jönköping.

Landets 10 bästa bobutiker 2010 (i bokstavsordning)
Falkenberg
Gnesta
Grebbestad
Göteborgs Centrum
Jönköping
Kungsholmen
Piteå
Stenungsund
Ulricehamn
Älvsjö


För ytterligare information och kommentarer kontakta
:
Jan Windolf, franchisetagare och fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling Jönköping.
Tel. 036-354 183, 0708-18 86 03 eller jan.windolf@svenskfast.se.

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling.
Tel. 0702- 98 38 01 eller bessie.wedholm@svenskfast.se.

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB NOR. Kedjan har idag över 1 100 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare. Under 2010 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 45 miljarder kronor . Läs mer på www.svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.