Följ Svensk Fastighetsförmedling

Nya ägare av Svensk Fastighetsförmedling i Växjö klara

Pressmeddelande   •   Nov 26, 2008 15:05 CET

I måndags begärde sig franchisetagaren av Svensk Fastighetsförmedling i Växjö sitt driftbolag i konkurs. Redan idag finns det nya ägare klara. Fastighetsmäklarfirmans kundverksamhet har inte påverkats av detta ägarbyte och de anställda erbjuds stanna kvar.

Svensk Fastighetsförmedling är en fastighetsmäklarkedja som idag består av 210 bobutiker och finns representerat runt om i hela landet. I måndags begärde en av Svensk Fastighetsförmedlings över 180 franchisetagare sitt driftbolag i konkurs hos Växjö tingsrätt.

Denna konkurs gäller bara den föregående ägarens driftbolag och kommer inte att påverka Svensk Fastighetsförmedling i Växjö, vars verksamhet kommer att drivs vidare av en annan ägare. Konkursen påverkar inte heller existerande kunders bostadsaffärer.

Nya ägare redan klara
Intresset att driva någon av Svensk Fastighetsförmedlings 210 bobutiker runt om i landet har alltid varit stort. Därför finns det redan nya ägare klara som från och med idag kommer att driva Svensk Fastighetsförmedling i Växjö vidare.

- De nya ägarna har som ambition att driva Svensk Fastighetsförmedling i Växjö i minst samma omfattning som tidigare. Det innebär också att nuvarande personal kommer erbjudas att stanna kvar samt att verksamheten kan drivas vidare utan större störningar vid detta ägarbyte, säger Peeter Pütsep, vd på Svensk Fastighetsförmedling.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Niclas Strahner, presschef
Telefon: 08-505358 28
E-post: niclas.strahner@svenskfast.se www.svenskfast.se

Om Svensk Fastighetsförmedling
Svensk Fastighetsförmedling är en fastighetsmäklarkedja som ingår i bank- och finanskoncernen DnB NOR. Kedjan har över 1 000 medarbetare och finns representerat genom över 200 bobutiker runt om i hela landet. Svensk Fastighetsförmedling förmedlade drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter till ett försäljningsvärde av cirka 42 miljarder kronor under 2007. Läs mer på

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.