Gå direkt till innehåll
Svensk Fastighetsförmedling presenterar:  Sveriges godaste budgivning

Pressmeddelande -

Svensk Fastighetsförmedling presenterar: Sveriges godaste budgivning

Goda baktankar, bokstavligt talat, när Svensk Fastighetsförmedling för andra året i rad lägger ut pepparkakshus- och bostadsrätter till försäljning. Under december har nämligen svenskarna möjlighet att buda på kakvåningar runt om i landet. Budgivningarna pågår för fullt och hela köpeskillingen går oavkortat till Barncancerfonden.

Svensk Fastighetsförmedling inledde sitt långsiktiga samarbete med Barncancerfonden under hösten 2014, bland annat med en insamling där 100 kronor för varje genomförd bostadsvärdering går till organisationen. Fram till i dag har mäklarbyrån bidragit med närmare 9 miljoner kronor till Barncancerfonden. Som en del av initiativet har mäklarkontor över hela landet under juletid samlat in pengar genom att bygga pepparkakshus som auktioneras ut till förmån för organisationen.

– Vårt samarbete med Barncancerfonden har utvecklats till ett hållbarhetsarbete som genomsyrar hela företaget och vi stödjer kampen mot barncancer genom att göra det vi kan bäst, nämligen att värdera, visa och sälja bostäder. Det väcker en stark intern stolthet att kunna samlas runt något som öppnar upp för engagemang såväl lokalt som på riksnivå. De anställda vill gärna vara med och lyfta frågan och tycker att det känns väldigt givande att bidra till forskning som räddar liv, säger Johanna Gavefalk, marknad- och kommunikationschef, Svensk Fastighetsförmedling.

Totalt har Svensk Fastighetsförmedling hittills samlat in 8,9 miljoner kronor sedan starten 2014.

Här är några av de smakfulla fastigheterna som är till salu:
Pepparkaksvägen 1, Piteå
”De stora kakfönsterna skapar rymd i lägenheterna och ger en varm och god känsla i magen. Utöver det så är även huset utrustat med en glödlampa, 46 100 kalorier och väldigt mycket kärlek.”
Se hela annonsen här!

Pepparkaksgatan 2, Säter
”Detta är ett påkostat boende som erbjuder allt som hör nyproduktion till - högt i tak, stora fönster med vackert ljusinsläpp och exklusiva material. Utvändigt är huset påkostat med tak av kristyr, spröjsade fönster och utsökta fasaddekorationer. Invändigt finner du vardagsrum och kök i öppen planlösning med enhetligt golv i pepparkaka.”
Se hela annonsen här!

Pepparkaksstigen 24, Östersund
”Detta delikata nybyggda hus väntar på att få en ny ägare! Ett gediget hus, byggt med mycket kärlek och omtanke. Fantastisk glasveranda, kamin som eldas konstant genom den dekorerade skorstenen samt underbart ljusinsläpp genom de många fönstren med smaskig spröjs.”
Se hela annonsen här!

Tomtegatan 1, Sävedalen
”Tomtefar och tomtemor i Partille har pensionerat sig och vill nu bo i Spanien halva året. Därav säljer de sitt fina nybyggda hus. Huset, som består av ett rum och kök är byggt på en uppväxt trädgårdstomt som är i behov av kärlek.”
Se hela annonsen här!

För ytterligare information, kontakta:
Kicki Erkers, presskontakt
Mail: kicki.erkers@svenskfast.se
Mobil: 072–570 56 18

Följ oss gärna på: www.svenskfast.se
www.mynewsdesk.com
facebook.com/svenskfast
twitter.com/#svenskfast
instagram@svenskfast

Ämnen


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2017 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 31 000 bostäder till ett värde av 67.6 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2018 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Kontakter

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Kaisa Lundberg

Kaisa Lundberg

Presskontakt PR & Communications Specialist 070-7898821
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165
Jennie Skogsborn Missuna

Jennie Skogsborn Missuna

Presskontakt CXO 073-152 46 50

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. Under 2023 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 20 000 bostäder till ett värde av 51 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige