Följ Svensk Fastighetsförmedling

Tova Granlund är Örebros Bohjälte 2012

Pressmeddelande   •   Okt 02, 2012 08:46 CEST

Örebros Bohjälte 2012 heter Tova Granlund. Tova blev nominerad för sin givmildhet och positiva energi. Hennes nominering fick överlägset flest röster hela 486 i den omröstning som avslutades i söndagskväll.

Den 17 juli startade jakten på Örebros Bohjälte 2012. Sedan dess har Svensk Fastighetsförmedling uppmanat Örebroarna att nominera personer som förtjänar att uppmärksammas för att de gjort en behjärtansvärd insats för sina medmänniskor. Och i går utsågs alltså Örebros egen Bohjälte i Tova Granlund som på den klassiska frågan om hur det känns svarar:

– Det är ju inte klokt att så många har röstat på mig. Det känns fantastiskt! Jag omges av otroliga människor och att själv kunna ge något tillbaka och att få ett kvitto på att det faktiskt uppskattas är ovärderligt. Jag tycker egentligen inte att jag är snällare än någon annan utan jag tror att många fler än jag förtjänar att uppmärksammas för sina insatser, säger Tova Granlund, Örebros Bohjälte 2012.

– Tova Granlund är ett perfekt exempel på en Bohjälte. Hon ställer alltid upp för sina medmänniskor och är en riktig glädjespridare. Tova är också en väldigt omtänksam person och en värdig vinnare av Örebros Bohjälte 2012, säger Fredrik Sevelin, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling i Örebro.

I går prisades Tova Granlund för sina insatser vid en ceremoni i Svensk Fastighetsförmedlings Bobutik på Köpmangatan 3. Som en av tio lokala Bohjältar runt om i landet kommer Tova Granlunds Bohjälte-insats också att nomineras till Svenska Hjältar.

Dessutom går hon nu vidare till ett juryförfarande där en riksjury väljer ut Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012.

Nomineringen som gjorde Tova Granlund till Örebros Bohjälte:
Tova är en fantastisk kvinna med stort hjärta och som alltid har tid för andra. Hon är en vitamininjektion för människor i sin omgivning. Tova sprider alltid positiv energi och håller alltid sitt hem öppet för andra, både grannar, vänner och kollegor, trots att hon själv har det svårt ibland. Hem till Tova är man alltid välkommen, där får alla en dos av värme och hon dömer ingen. Tova är en otroligt fin kvinna och efter att man träffat henne har man alltid ett leende på läpparna, så är det bara!

Om Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
Bohjälte 2012 är en del i Svensk Fastighetsförmedlings engagemang i Svenska Hjältar. I Bohjälte 2012 efterlyser man lokala Bohjältar på tio orter i Sverige, däribland Örebro. Syftet är att lyfta fram personer som gjort en god gärning för någon annan person inom boende.

Om fortsättningen av Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
I går korades tio lokala Bohjältar på olika orter runt om i landet. Bland de tio lokala Bohjältarna kommer sedan en riksjury välja ut en person som blir ”Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012”. Denne får, utöver äran, en resa för två till Stockholm med en hotellövernattning och biljetter till Svenska Hjältar-galan på Cirkus i december. Den övergripande vinnaren presenteras torsdag den 4 oktober. Samtliga tio lokala Bohjältar nomineras också till Svenska Hjältar.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Fredrik Sevelin, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Telefon: 070 - 659 35 01
E-post: fredrik.s.orebro@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 0702 - 98 38 01
E-post: bessie.wedholm@svenskfast.se

Om partnerskapet
Svensk Fastighetsförmedling är för andra året i rad partner till Svenska Hjältar. För sjätte året i rad hyllar Aftonbladet vardagshjältar som har hjälpt och inspirerat sina medmänniskor. Liksom tidigare år hyllas hjältarna under en galakväll i december på Cirkus i Stockholm. Läs mer på www.svenskfast.se/svenskahjaltar.

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB. Kedjan har idag över 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare. Under 2011 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 45 miljarder kronor. Läs mer på www.svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.