Gå direkt till innehåll
Fotograf: Mattias Hamrén
Fotograf: Mattias Hamrén

Nyhet -

Från Nationalmuseum till Svensk Fastighetsförmedlings butiker

För en dryg månad sedan återinvigdes Nationalmuseum, efter fem års omfattande renovering. Vi möts numer av ett museum som genomgått en stor transformation från otidsenlig och mörk till ljus och inspirerande – en mötesplats som rymmer både historia och samtid. Särskilt slående är färgsättningen som inspirerats av husets arkitekt Friedrich August Stülers originalidéer. Och intresset är stort. Kön till entrén ringlar sig långt utanför huset alla dagar, trots att det nya museet rymmer dubbelt så många besökare och dessutom tre gånger så mycket konst än tidigare.

Passa samtidigt på att besöka den fina museibutiken som White Arkitekter och retailbyrån Workshop arbetat fram. Extra kul tycker vi, eftersom Workshop också samarbetar med Svensk Fastighetsförmedling. Workshop är vårt bollplank och utvecklare av det ramverk som ligger till grund för hur våra bobutiker kan anpassas och utformas vid flytt till nya lokaler eller vid renovering. Workshop har dessutom arbetat med interiören till butiken i Värmdö samt hela kontorskonceptet i Sickla Köpkvarter, Nacka. 

Relaterade länkar

Ämnen

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt Vd 0763 010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2018 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 000 bostäder till ett värde av 60,7 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige