Gå direkt till innehåll
Fotograf: Mattias Hamrén
Fotograf: Mattias Hamrén

Nyhet -

Från Nationalmuseum till Svensk Fastighetsförmedlings butiker

För en dryg månad sedan återinvigdes Nationalmuseum, efter fem års omfattande renovering. Vi möts numer av ett museum som genomgått en stor transformation från otidsenlig och mörk till ljus och inspirerande – en mötesplats som rymmer både historia och samtid. Särskilt slående är färgsättningen som inspirerats av husets arkitekt Friedrich August Stülers originalidéer. Och intresset är stort. Kön till entrén ringlar sig långt utanför huset alla dagar, trots att det nya museet rymmer dubbelt så många besökare och dessutom tre gånger så mycket konst än tidigare.

Passa samtidigt på att besöka den fina museibutiken som White Arkitekter och retailbyrån Workshop arbetat fram. Extra kul tycker vi, eftersom Workshop också samarbetar med Svensk Fastighetsförmedling. Workshop är vårt bollplank och utvecklare av det ramverk som ligger till grund för hur våra bobutiker kan anpassas och utformas vid flytt till nya lokaler eller vid renovering. Workshop har dessutom arbetat med interiören till butiken i Värmdö samt hela kontorskonceptet i Sickla Köpkvarter, Nacka. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Kaisa Lundberg

Kaisa Lundberg

Presskontakt PR & Communications Specialist 070-7898821
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165
Jennie Skogsborn Missuna

Jennie Skogsborn Missuna

Presskontakt CXO 073-152 46 50

Vi skapar hållbara boendeliv

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. Under 2023 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 20 000 bostäder till ett värde av 51 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige