Följ Svensk Fastighetsförmedling

Vi bryr oss om varandra - Behovet av att byta bostad kvarstår trots att vår omvärld inte är sig lik

Nyhet   •   Mar 18, 2020 15:34 CET

Behovet av att byta bostad kvarstår trots att vår omvärld inte är sig lik, och vår verksamhet går vidare. För att värna om våra kunder och medarbetare anpassar vi därför våra arbetssätt för att minska risken för smittspridning i våra kundmöten och på våra visningar.

Vi erbjuder:

  • Digitala möten med mäklaren för att diskutera din bostadsaffär, värdering eller rådgivning.
  • Bokade visningar med få deltagare.
  • Privata visningar.
  • Digitala visningar.
  • Fysiska möten där både vi som mäklare och du som kund tar ansvar för att vi är helt frisk och inte varit i kontakt med någon som är influensasjuk.

Särskild visningsinformation

Vi är måna om dig som kund och våra medarbetare. Med tanke på rådande omständigheter så ber vi er alla ta ett personligt ansvar för att förhindra smittspridning.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling välkomnar dig till visning utan att ta i hand. Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta. Inte komma till visning om du är krasslig eller har en sjukdomsbild som gör att du bör vara extra försiktig just nu eller har varit i något av de drabbade områdena. Kontakta i så fall din mäklare så försöker vi ordna så du kan få se bostaden på annat sätt.

Kan eller vill du inte gå på visning har vi flera olika digitala lösningar för att du ändå ska kunna se bostaden. Kontakta din mäklare.

Självklart agerar vi på samma sätt internt hos oss. Är en medarbetare sjuk, har influensasymptom eller varit i drabbade områden så är denna inte på våra visningar utan ersätts istället av en kollega.