Gå direkt till innehåll
Vi bryr oss om varandra - Behovet av att byta bostad kvarstår trots att vår omvärld inte är sig lik

Nyhet -

Vi bryr oss om varandra - Behovet av att byta bostad kvarstår trots att vår omvärld inte är sig lik

Behovet av att byta bostad kvarstår trots att vår omvärld inte är sig lik, och vår verksamhet går vidare. För att värna om våra kunder och medarbetare anpassar vi därför våra arbetssätt för att minska risken för smittspridning i våra kundmöten och på våra visningar.

Vi erbjuder:

  • Digitala möten med mäklaren för att diskutera din bostadsaffär, värdering eller rådgivning.
  • Bokade visningar med få deltagare.
  • Privata visningar.
  • Digitala visningar.
  • Fysiska möten där både vi som mäklare och du som kund tar ansvar för att vi är helt frisk och inte varit i kontakt med någon som är influensasjuk.

Särskild visningsinformation

Vi är måna om dig som kund och våra medarbetare. Med tanke på rådande omständigheter så ber vi er alla ta ett personligt ansvar för att förhindra smittspridning.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling välkomnar dig till visning utan att ta i hand. Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta. Inte komma till visning om du är krasslig eller har en sjukdomsbild som gör att du bör vara extra försiktig just nu eller har varit i något av de drabbade områdena. Kontakta i så fall din mäklare så försöker vi ordna så du kan få se bostaden på annat sätt.

Kan eller vill du inte gå på visning har vi flera olika digitala lösningar för att du ändå ska kunna se bostaden. Kontakta din mäklare.

Självklart agerar vi på samma sätt internt hos oss. Är en medarbetare sjuk, har influensasymptom eller varit i drabbade områden så är denna inte på våra visningar utan ersätts istället av en kollega.

Ämnen

Kontakter

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Kaisa Lundberg

Kaisa Lundberg

Presskontakt PR & Communications Specialist 070-7898821
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165
Jennie Skogsborn Missuna

Jennie Skogsborn Missuna

Presskontakt CXO 073-152 46 50

Vi skapar hållbara boendeliv

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. Under 2023 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 20 000 bostäder till ett värde av 51 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige