Gå direkt till innehåll
Vi bryr oss om varandra - Behovet av att byta bostad kvarstår trots att vår omvärld inte är sig lik

Nyhet -

Vi bryr oss om varandra - Behovet av att byta bostad kvarstår trots att vår omvärld inte är sig lik

Behovet av att byta bostad kvarstår trots att vår omvärld inte är sig lik, och vår verksamhet går vidare. För att värna om våra kunder och medarbetare anpassar vi därför våra arbetssätt för att minska risken för smittspridning i våra kundmöten och på våra visningar.

Vi erbjuder:

  • Digitala möten med mäklaren för att diskutera din bostadsaffär, värdering eller rådgivning.
  • Bokade visningar med få deltagare.
  • Privata visningar.
  • Digitala visningar.
  • Fysiska möten där både vi som mäklare och du som kund tar ansvar för att vi är helt frisk och inte varit i kontakt med någon som är influensasjuk.

Särskild visningsinformation

Vi är måna om dig som kund och våra medarbetare. Med tanke på rådande omständigheter så ber vi er alla ta ett personligt ansvar för att förhindra smittspridning.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling välkomnar dig till visning utan att ta i hand. Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta. Inte komma till visning om du är krasslig eller har en sjukdomsbild som gör att du bör vara extra försiktig just nu eller har varit i något av de drabbade områdena. Kontakta i så fall din mäklare så försöker vi ordna så du kan få se bostaden på annat sätt.

Kan eller vill du inte gå på visning har vi flera olika digitala lösningar för att du ändå ska kunna se bostaden. Kontakta din mäklare.

Självklart agerar vi på samma sätt internt hos oss. Är en medarbetare sjuk, har influensasymptom eller varit i drabbade områden så är denna inte på våra visningar utan ersätts istället av en kollega.

Ämnen

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt Vd 0763 010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2018 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 000 bostäder till ett värde av 60,7 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige