Följ Svensk Fastighetsförmedling

Årets ledare – coachar till framgång

Pressmeddelande   •   Feb 03, 2020 14:01 CET

På Svensk Fastighetsförmedlings årliga kickoff delas priser ut till de medarbetare som utmärkt sig extra under det gångna året. För att driva verksamheten framgångsrikt är det viktigt med bra ledarskap. Svensk Fastighetsförmedling i Nacka drivs av Ina Olehed och Johan Markelius, två otroligt duktiga ledare som får utmärkelsen ”Årets ledare 2019 av kedjan.

Ina och Johan driver sin verksamhet i ett framgångsrikt kompanjonskap, där de kompletterar varandra extremt väl. De har en fantastisk förmåga att skola in nya medarbetare och omger sig med ett energiskt och sammansvetsat gäng. De har ett coachande ledarskap med tydliga mål och trots att de får toppbetyg av sina medarbetare vill de hela tiden utveckla sig och är snabba på att prova nya arbetssätt. De är ett föredöme inte bara i sin butik utan i hela kedjan.

- Mitt fokus är att se till att våra mäklare har de bästa förutsättningarna för att göra ett så bra jobb som möjligt. De ska leverera den allra bästa lösningen för sin kund, ingen bostadsförsäljning är den andra lik och dagens marknad kräver yrkeskunnande och bra verktyg för att lyckas. Vi coachar och stöttar våra mäklare till framgång, säger Ina Olehed, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Nacka.

Inför närmare 820 kollegor fick Ina Olehed och Johan Markelius kliva upp på scenen och ta emot det fina priset som Årets ledare 2019. Prisutdelningen skedde i samband med en konferens och galamiddag på Uppsala Konsert och Kongress.För ytterligare information, kontakta:

Kicki Erkers, presskontakt

Mail: kicki.erkers@svenskfast.se
Mobil: 072–570 56 18

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.