Gå direkt till innehåll
Årets Rookie får toppbetyg av sina kunder

Pressmeddelande -

Årets Rookie får toppbetyg av sina kunder

På Svensk Fastighetsförmedlings årliga kickoff delas priser ut till de medarbetare som utmärkt sig extra under det gångna året. Årets rookie har byggt en vinnarkultur i bobutiken. En kultur där inget är omöjligt och där kunden alltid är i fokus.

Jetmir Isufi på Svensk Fastighetsförmedling i Kristianstad får utmärkelsen Årets Rookie 2019 för sina prestationer under året. Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram en ny medarbetare i kedjan som utfört en extra ordinär insats med hög kvalitet. Det är något som Jetmir verkligen lyckats med. Han har under året genomfört extremt många kundmöten där han dessutom fått väldigt höga betyg när kunderna rankar sin upplevelse. Jetmir får ett snittbetyg på 4,8 på en 5 gradig skala.

-Min ambition är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån varje kunds unika situation. En bostadsaffär är en av de största affärer man gör i livet och då vill jag att mina kunder ska känna sig trygga och i goda händer och naturligtvis vill jag att man ska göra en bra affär. Jag engagerar mig i mina kunder och det i kombination med hur jag arbetar har gjort att jag under 2018 blev Kristianstads mest rekommenderade mäklare och under 2019 Skånes mest rekommenderade fastighetsmäklare. Att dessutom få denna utmärkelse från Svensk Fastighetsförmedling gör mig otroligt stolt och glad, säger Jetmir Isufi, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Kristianstad.

Inför närmare 820 kollegor fick Jetmir kliva upp på scenen och ta emot det fina priset som Årets Rookie 2019. Prisutdelningen skedde i samband med en konferens och galamiddag på Uppsala Konsert och Kongress.


För ytterligare information, kontakta:

Kicki Erkers, presskontakt

Mail: kicki.erkers@svenskfast.se
Mobil: 072–570 56 18

Ämnen


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige