Följ Svensk Fastighetsförmedling

Årets villamäklare hos Svensk Fastighetsförmedling är Edyta Hammar från Vimmerby

Pressmeddelande   •   Jan 30, 2020 16:32 CET

På Svensk Fastighetsförmedlings årliga kickoff delas priser ut till de fastighetsmäklare som lyckats bäst. Edyta Hammar, fastighetsmäklare i Vimmerby är kedjans främsta mäklare. För fjärde året i rad är hon den bäst säljande mäklaren i landet. Hon säljer villor och fritidshus och lyckades under förra året att förmedla hela 138 villor och fritidshus (totalt 160 fastigheter). Att ligga på den nivån kräver stort engagemang, intensiva arbetsdagar, hårt arbete och mångårig erfarenhet.

Edyta har legat på imponerande försäljningsnivåer år efter år. Hon har ett enormt driv och hennes arbete inspirerar många i branschen. Hon bevisar att det går att ligga på de här höga nivåerna även på en mindre ort.

– Mitt jobb är min hobby och en livsstil, jag längtar tillbaka till jobbet efter varje arbetsdag. Jag brinner för att göra allt för att mina kunder, de ska göra en riktigt bra bostadsaffär när de anlitat mig, säger Edyta Hammar på Svensk Fastighetsförmedling, Franchisetagare i Vimmerby, Hultsfred och Eksjö.

Inför närmare 820 kollegor fick Edyta Hammar kliva upp på scenen och ta emot det fina priset som årets säljare 2019. Prisutdelningen skedde i samband med en galamiddag på Uppsala Konsert och Kongress.


För ytterligare information, kontakta:


Följ oss gärna på:

www.svenskfast.se

www.mynewsdesk.com

facebook.com/svenskfast

twitter.com/#svenskfast

instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan
ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2018 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 000 bostäder till ett värde av 60,7 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi
inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling
– mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.