Följ Svensk Fastighetsförmedling

Borlängeprofiler i juryn för Bohjälte 2012

Pressmeddelande   •   Aug 09, 2012 08:30 CEST

I Bohjälte 2012 efterlyser Svensk Fastighetsförmedling Bohjältar på 10 orter i Sverige, däribland Borlänge. Av de bidrag som kommer in ska en jury välja ut fem finalister som har chansen att bli både Borlänges egen Bohjälte och Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012. I Borlänges jury återfinns lokala profiler såsom artisten Benny Astor och kommunalrådet Kenneth Persson.

Svensk Fastighetsförmedling är för andra året i rad stolt partner till Svenska Hjältar. I samband med det har Svensk Fastighetsförmedling startat Bohjälte 2012 där man efterlyser lokala Bohjältar på tio orter i Sverige. Syftet är att hylla personer som gjort en god gärning för någon annan person inom boende.

Nomineringen pågår fram till 3 september. Bland de nominerade i Borlänge kommer sedan en lokal jury att välja ut högst fem finalister som kvalificerar sig vidare till en lokal omröstning. I Borlänge-juryn sitter tre kända personligheter från trakten:

  • Benny Astor, artist
  • Kenneth Persson, kommunalråd
  • Kjell Björklund, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge

 – Jag känner mig mycket hedrad över att få vara med och utse Borlänges Bohjäte 2012. Det känns viktigt att uppmärksamma både små och stora insatser som människor gör för andra, de kommer lätt i skymundan bland alla vardagsbestyr annars. Jag är helt säker på att det inte kommer bli någon svårighet att hitta potentiella Bohjältar i Borlänge, säger Benny Astor

Så utses Bohjälte 2012

Via www.bohjalten.se kan vem som helst nominera sin Bohjälte på de tio orterna. Därefter kommer en lokal jury på de tio orterna att välja ut max fem finalister som går vidare till en lokal omröstning. Där avgör svenska folket vem som blir var stads Bohjälte. Bland de tio lokala Bohjältarna kommer sedan en riksjury att välja ut en person som blir ”Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012”. Denne får, utöver äran, en resa för två till Stockholm med en hotellövernattning och biljetter till Svenska Hjältar-galan på Cirkus i december. Förutom detta kommer samtliga tio lokala Bohjältar att nomineras till Aftonbladets Svenska Hjältar.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:

Kjell Björklund, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Telefon: 0703-32 98 48

E-post: kjell.borlange@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling

Telefon: 08-505 358 28

E-post: bessie.wedholm@svenskfast.se

Om partnerskapet

Svensk Fastighetsförmedling är för andra året i rad partner till Svenska Hjältar. För sjätte året i rad hyllar Aftonbladet vardagshjältar som har hjälpt och inspirerat sina medmänniskor. Liksom tidigare år hyllas hjältarna under en galakväll i december på Cirkus i Stockholm. Läs mer på: www.svenskfast.se/svenskahjaltar.

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB. Kedjan har idag över 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare. Under 2011 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 45 miljarder kronor. Läs mer på www.svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.