Följ Svensk Fastighetsförmedling

Clas Ohlson visar upp sitt barnrumssortiment – i riktiga barnrum

Pressmeddelande   •   Apr 08, 2020 09:00 CEST

Clas Ohlson och Svensk Fastighetsförmedling inleder nu ett längre samarbete för att inspirera såväl barn som deras föräldrar. Samarbetet med mäklarfirman är en del av Clas Ohlsons satsning på inredning, förvaring och leksaker till barnrummet.

Tidigare i år lanserade Clas Ohlson sitt nya barnrumssortiment med leksaker och förvaring som inspirerar och hjälper familjer att hålla ordning i barnrummet. Nu visar Clas Ohlson upp lösningarna på ett nytt sätt – i riktiga hem på bostadsmarknaden som säljs av Svensk Fastighetsförmedling, och först ut är nyproducerade kedjehus på Ekerö i Stockholm. Sortimentet finns redan i butik och online, men med samarbetet vill Clas Ohlson låta sina produkter inspirera småbarnsfamiljer i den miljö de faktiskt är skapade för.

–När man byter bostad är det många som samtidigt vill förnya sitt hem, då är det tacksamt med hjälp. Vi hjälper säljaren att inreda med smarta och snygga lösningar från Claes Ohlsson inför visningen, och köparen får en uppsättning som de kan använda när de flyttar in. Det är helt enkelt en win-win-win, säger Viveca Mellberg, affärsutvecklare och partneransvarig på Svensk Fastighetsförmedling.

Bostadsbyte brukar innebära kilometerlånga scrollningar på bostadssajter och visningstäta scheman för redan upptagna småbarnsfamiljer. Nu får de inspiration direkt på plats, och dessutom får både köparen och säljaren behålla varsin uppsättning av barnrumssortimentet som visas i bostäderna.

– Vi tycker det är väldigt roligt att man nu kan få se våra saker i verkliga hemmiljöer. Vårt mål är att förenkla livet i alla typer av hem och vi vill inspirera så många som möjligt till att inreda snyggt och smart, i det här fallet barnrummet, säger Sofie Struwe, sälj- och marknadschef på Clas Ohlson.

För ytterligare information, kontakta:

Kicki Erkers, presskontakt, Svensk Fastighetsförmedling

Mail: kicki.erkers@svenskfast.se
Mobil: 072 570 56 18

Johan Mårsell, PR & Kommunikation, Clas Ohlson Sverige

Mail: johan.marsell@clasohlson.se
Mobil: 072 143 94 90

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.