Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Clas Ohlson visar upp sitt barnrumssortiment – i riktiga barnrum

Clas Ohlson och Svensk Fastighetsförmedling inleder nu ett längre samarbete för att inspirera såväl barn som deras föräldrar. Samarbetet med mäklarfirman är en del av Clas Ohlsons satsning på inredning, förvaring och leksaker till barnrummet.

Tidigare i år lanserade Clas Ohlson sitt nya barnrumssortiment med leksaker och förvaring som inspirerar och hjälper familjer att hålla ordning i barnrummet. Nu visar Clas Ohlson upp lösningarna på ett nytt sätt – i riktiga hem på bostadsmarknaden som säljs av Svensk Fastighetsförmedling, och först ut är nyproducerade kedjehus på Ekerö i Stockholm. Sortimentet finns redan i butik och online, men med samarbetet vill Clas Ohlson låta sina produkter inspirera småbarnsfamiljer i den miljö de faktiskt är skapade för.

–När man byter bostad är det många som samtidigt vill förnya sitt hem, då är det tacksamt med hjälp. Vi hjälper säljaren att inreda med smarta och snygga lösningar från Claes Ohlsson inför visningen, och köparen får en uppsättning som de kan använda när de flyttar in. Det är helt enkelt en win-win-win, säger Viveca Mellberg, affärsutvecklare och partneransvarig på Svensk Fastighetsförmedling.

Bostadsbyte brukar innebära kilometerlånga scrollningar på bostadssajter och visningstäta scheman för redan upptagna småbarnsfamiljer. Nu får de inspiration direkt på plats, och dessutom får både köparen och säljaren behålla varsin uppsättning av barnrumssortimentet som visas i bostäderna.

– Vi tycker det är väldigt roligt att man nu kan få se våra saker i verkliga hemmiljöer. Vårt mål är att förenkla livet i alla typer av hem och vi vill inspirera så många som möjligt till att inreda snyggt och smart, i det här fallet barnrummet, säger Sofie Struwe, sälj- och marknadschef på Clas Ohlson.

För ytterligare information, kontakta:

Kicki Erkers, presskontakt, Svensk Fastighetsförmedling

Mail: kicki.erkers@svenskfast.se
Mobil: 072 570 56 18

Johan Mårsell, PR & Kommunikation, Clas Ohlson Sverige

Mail: johan.marsell@clasohlson.se
Mobil: 072 143 94 90

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Kontakter

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Kaisa Lundberg

Kaisa Lundberg

Presskontakt PR & Communications Specialist 070-7898821
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165
Jennie Skogsborn Missuna

Jennie Skogsborn Missuna

Presskontakt CXO 073-152 46 50

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige