Följ Svensk Fastighetsförmedling

Den urbana karaktären var en hit – Helt slutsålt i Brf Lärdomsgatan 21 i Vallastaden!

Pressmeddelande   •   Feb 25, 2020 10:43 CET

I Vallastadens sprakande arkitektur har nu ytterligare ett projekts sista bostadsrätt hittat ny ägare. I Brf Lärdomsgatan 21 är nu alla lägenheter helt slutsålda, endast en lokal kvarstår och inflyttningen beräknas ske under hösten 2020.

-Det har varit stort intresse, berättar Johan Jansson som är ansvarig fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Linköping. Det är riktigt vassa planlösningar med hög kvalitet i byggnationen som helhet.

Bostadsrättsföreningen har ett centralt läge i ett av Linköpings nyaste områden med unik struktur och som utgör en av Sveriges mest innovativa stadsdelar. Invigningen skedde under ett bo och samhällsexpo 2017 där 40 aktörer har samsats om täta kvarter med blandad bebyggelse och gott om gröna inslag. Ungefär 1000 bostäder skapades och här finns närhet till fantastisk natur med några minuters promenad till Mjärdevi och LiU.

-Många köpare i Vallastaden kommer utifrån, och har ingen koppling till Linköping sen innan. Man märker tydligt hur man uppskattar den urbana karaktären som mixas med naturen och skogen alldeles inpå knuten. Miljön i området är familjär, man hälsar på varandra och har tillgång till många fina gemensamma ytor såsom ”Felleshus” och som i detta fall där man har vinterträdgård på taket, berättar Johan Jansson på Svensk Fastighetsförmedling.

Brf Lärdomsgatan 21 släpptes på marknaden under sommaren 2019 så säljtakten har varit relativt hög. En marknadsanpassad prisbild har kombinerats med en skräddarsydd försäljningsprocess med rätt marknadsföring menar mäklaren varit avgörande för resultatet. Bostäderna är också attraktiva med rätt storlekar och låga driftskostnader.Fakta om Brf Lärdomsgatan :

Antal lägenheter: 34

Storlekar: 1-2,5 rok, 28-54 kvm

Pris: Från 1 095 000:-

Inflyttning: Hösten 2020

Byggherre: Astate Fastighetsutveckling AB

Fastighetsmäklare: Svensk Fastighetsförmedling För ytterligare information, kontakta:

Frida Flood, Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Mail: frida.flood@svenskfast.se
Mobil: 0761 18 18 48


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.