Följ Svensk Fastighetsförmedling

Ditt livs minsta, men kanske viktigaste bostadsköp – Svensk Fastighetsförmedling säljer dockhus till förmån för Barncancerfonden

Pressmeddelande   •   Nov 18, 2015 08:51 CET

Svensk Fastighetsförmedling fortsätter att stödja kampen mot barncancer. I en ny kampanj har kända inredningsprofiler fått inreda och sätta sin personliga prägel på varsitt dockhus. Precis som vid en vanlig försäljning håller Svensk Fastighetsförmedling i både visning och budgivning, men denna gång går alla pengar till Barncancerfonden.

Svensk Fastighetsförmedling fortsätter sitt samarbete med Barncancerfonden och i december säljs fem dockhus till förmån för organisationen. Budgivningen pågår från den 1 december till och med den 17 december och det är högst bud som gäller. Husen har inretts av kända inredningsprofiler och kommer att visas i några av mäklarkedjans bobutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala respektive Luleå. Inredarna är Gustav Broström, Hanna Wessman, Mija Kinning, Karin Mannerstål och Willy Björkman tillsammans med Agneta ”Nulle” Eriksson.

– Vi stödjer kampen mot barncancer genom att göra det vi kan allra bäst, att sälja hus. Inredarna har gjort ett enastående jobb och vi hoppas att många vill vara med och buda på husen och därmed hjälper oss att hjälpa. Den här aktiviteten är en del av ett större engagemang där vi samlar in pengar till förmån för Barncancerfonden. Innan nyår hoppas vi ha samlat in över två miljoner kronor. Det vore fantastiskt att få ge en sådan julklapp till de som kanske behöver det allra mest, säger Tanja Ilic, vd på Svensk Fastighetsförmedling.

De har inrett dockhusen:
Göteborg – Hanna Wessman, inredare, programledare och bloggare på den egna portalen Hannas Room.
Luleå – Karin Mannerstål, grafisk formgivare, designer och programledare.
Malmö – Mija Kinning, inredare, scenograf och programledare.
Stockholm – Gustav Broström, bloggare och stilleben-expert.
Uppsala – Willy Björkman, TV-profil och snickare, Agneta ”Nulle” Eriksson, inredare.

Kolla in husen på www.svenskfast.se/dockhus eller besök något av våra kontor.

För ytterligare information, kontakta:
Dan Sjöholm, presstalesman
Mail: dan.sjoholm@svenskfast.se
Mobil: 0708–27 52 20

Följ oss gärna på
www.svenskfast.se
www.mynewsdesk.com
facebook.com/svenskfast
twitter.com/#svenskfast
instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare. Under 2014 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 54 miljarder kronor.

2015 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.