Gå direkt till innehåll
Edyta Hammar vinnare av Guldhemmet i kategorin ”Årets villamäklare”

Pressmeddelande -

Edyta Hammar vinnare av Guldhemmet i kategorin ”Årets villamäklare”

Edyta Hammar på Svensk Fastighetsförmedling i Vimmerby vann Guldhemmet i kategorin ”Årets villamäklare”. Utmärkelsen Guldhemmet är ett nytt pris som för första gången delades ut på en glittrande gala på Grand Hotel i Stockholm under torsdagskvällen där Hemnet och mäklarsverige hyllar framstående insatser av fastighetsmäklare och bostadsutvecklare från året som gått.

Edyta är en mycket framgångsrik Fastighetsmäklare som ligger kvar på imponerande försäljningsnivåer år efter år. Hon har ett enormt driv och hennes arbete inspirerar många i branschen. Hon bevisar att det går att sälja många fastigheter även på en mindre ort. Under 2019 sålde hon 138 villor och fritidshus (totalt 160 fastigheter).

-Att vara fastighetsmäklare och egenföretagare är för mig inte bara ett jobb utan framförallt min passion. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där finns inga genvägar. Jag sätter en ära i att alltid gå de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag brinner för att hjälpa mina kunder till bästa resultat och därför ger jag alltid ALLT i varje bostadsaffär säger Edyta Hammar, Fastighetsmäklare och franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Vimmeby, Hultsfred och Eksjö.

-Jag är med och ser drömmar uppfyllas, varje dag! Och det är ett privilegium att få arbeta med det jag verkligen brinner för. Jag är oerhört målmedveten, lyhörd, noggrann och strukturerad, jag brinner för mitt arbete. Och jag tror att om man har en passion för sitt yrke så kan alla lyckas. Men självklart ligger det också en stor laginsats bakom framgången. Jag har fantastiska kollegor som stöttar och peppar och de är verkligen bäst på det dom gör vilket bidrar till att vi är ett oslagbart team tillsammans, fortsätter Edyta.

För Edyta är det viktigt att bygga långsiktiga kundrelationer där både köpare och säljare blir nöjda så de vill rekommendera vidare till släkt och vänner. Ett gott resultat känns i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mäklaren. Hennes drivkraft är att skapa den känslan hos alla sina kunder i varje bostadsaffär.


För ytterligare information, kontakta:

Kicki Erkers, presskontakt

Mail: kicki.erkers@svenskfast.se
Mobil: 072–570 56 18

Ämnen


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige