Följ Svensk Fastighetsförmedling

Etapp 3 vid Svartå Strand är nu slutsåld och försäljningen av etapp 4 pågår

Pressmeddelande   •   Mar 18, 2020 12:55 CET

​Sista avtalet för Brf Svartåpromenaden 3 har nu skrivits! Därmed är det tredje huset i HP- Boendeutvecklings projekt vid Svartån i Mjölby slutsålt med beräknad inflyttning maj 2020.

-Vi har haft förmånen att följa detta fina projekt och sett en fantastisk stadsdel växa fram vid en central del av Mjölby, det är otroligt roligt att se hur alla trivs och vilken positiv nybyggaranda som råder i området, berättar Fredrik Öst, en av de ansvariga fastighetsmäklarna i projektet på Svensk Fastighetsförmedling.

Här byggs ståtliga punkthus med modern arkitektur, stora inglasade balkonger med läge vid vattnet. Det har varit populärt och efterlängtat med just nya bostäder i lägenhetsform och det tilltalar en bred målgrupp med storlekar mellan ett och tre rum med låga driftskostnader som anpassas efter driften hos den som äger bostaden.

Dags för etapp 4

Då området är attraktivt och efterfrågan fortsatt stor har försäljningen nu också startat efter årsskiftet av etapp 4, Brf Svartåpromenaden 4. Storlekar och utförande är likadana som tidigare etapper medan detta hus har ett lite annat läge med andra vyer mot vatten och stadens bebyggelse.

-Vi startade försäljningen i mitten av januari, berättar Fredrik, och intresset har varit väldigt positivt även här och i denna stund räknar vi det till 10 redan tecknade avtal.

Det är över förväntan på försäljningstakten och mycket härleds till det fina läget och områdets lyckade redan inflyttade hus vars goda rykte har spridit sig. Rekommendationen från mäklaren är att inte vänta alltför länge om man vill skaffa sig en helt ny bostad i den senaste etappen. Man planerar en ny öppen visning under mars månad av ny visningslägenhet och öppnar upp ett helt våningsplan för stomvisning.


FAKTA:

Antal lägenheter: 39

Storlekar: 1-3 rok, 48-86 kvm

Pris: Från 1 015 000:- - 2 995 000:-

Inflyttning: Hösten 2021

Byggherre: HP Boendeutveckling AB & Ulricehamns Betong AB.

Fastighetsmäklare: Svensk Fastighetsförmedling 


För ytterligare information, kontakta:

Frida Flood, Svensk Fastighetsförmedling

Mail: frida.flood@svenskfast.se 

Mobil: 0761 18 18 48Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.