Följ Svensk Fastighetsförmedling

Flera av Sveriges bästa mäklare finns i Gävle

Pressmeddelande   •   Jan 31, 2020 13:17 CET

På Svensk Fastighetsförmedlings årliga kickoff delas priser ut till de fastighetsmäklare som lyckats bäst. Linus Lindqvist och Eva Erkers Löfstrand Svensk Fastighetsförmedling i Gävle hamnar på första och tredje plats när kedjan listar sina främsta mäklare i landet. De säljer bostadsrätter och lyckades under förra året att förmedla hela 235 bostäder. Gemensamt för dem är att de är engagerade, målmedvetna och att de brinner för sitt jobb som mäklare.

Både Linus och Eva har legat på imponerande försäljningsnivåer år efter år. Så även under 2019 trots den lite trögare marknad som kreditrestriktionerna gett. Att hålla dessa nivåer i antal förmedlingar samtidigt som kundernas betyg är på topp kräver det hantverk som mäkleriet är.

- Mitt fokus är att leverera den allra bästa lösningen på affären till mina kunder, dagens marknad kräver kreativitet och att förstå kundernas situation och behov, och sedan anpassa försäljningen efter vad som är bäst för dem, säger Linus Lindqvist, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Gävle.

Förutom Eva och Linus fina placering i toppen blev Svensk Fasatighetsförmedling i Gävle utsedd till Årets boutik 2019.

Inför närmare 820 kollegor fick Linus Lindqvist och Eva Erkers Löfstrand kliva upp på scenen och ta emot det fina priset som nr 1 och 3 i kategorin Årets säljare bostadsrätter 2019. Prisutdelningen skedde i samband med en galamiddag på Uppsala Konsert och Kongress.


För ytterligare information, kontakta:

Kicki Erkers, presskontakt

Mail: kicki.erkers@svenskfast.se
Mobil: 072–570 56 18

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan
ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2018 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 000 bostäder till ett värde av 60,7 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi
inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling
– mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.