Följ Svensk Fastighetsförmedling

Första spadtaget – View Åre

Pressmeddelande   •   Jun 26, 2020 10:45 CEST

På tisdag den 30 juni klockan 13 tas det första spadtaget i det som kallats för Åres mest attraktiva projekt – View.

Den första etappen på 25 lägenheter ska stå färdiga påsken 2021 och nu är det dags för byggstart. Totalt ska 125 lägenheter byggas i området vid den anrika Bräckegården.

  • Jag är glad och förväntansfull och ser fram emot att bygget ska komma igång, säger Björn Dählie, en av projektörerna bakom projektet. Trots den rådande pandemin i världen har intresset för View varit stort, det visar än en gång på Åres attraktionskraft. Det är framförallt lägenheternas höga standard och närheten till Sveriges nationalarena som har attraherat kunderna, fortsätter Björn Dählie som själv kommer att vara på plats på tisdag för att ta det allra första spadtaget.

För mer information kontakta:

Erik Olofsson, fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling Åre

070-369 10 30 

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.