Följ Svensk Fastighetsförmedling

Gå på 3 direktsända bostadsvisningar samtidigt via Periscope

Pressmeddelande   •   Feb 19, 2016 16:32 CET

På söndag den 21 februari klockan 11:20 livesänder Svenk Fastighetsförmedling tre bostadsvisningar från Stockholm, Göteborg och Malmö samtidigt via tjänsten Periscope.

-Vi var första mäklarkedjan med 3D visning, så därför är det såklart extra kul att vara först i branschen med det här också. Direktsändningar blir allt viktigare och man vill följa det som händer i mobilen. Periscope är en relativt ny grej som vi testar, där man får möjlighet att i realtid växla mellan flera lägenhetsvisningar samtidigt. Det ger en unik inblick i hur det verkligen ser ut i närområdet, i porten, vad det är för utsikt osv, även om man inte kan vara på plats själv, säger Johanna Gavefalk, Marknadschef på Svensk Fastighetsförmedling.


Lägenheterna är en 4:a med sjöutsikt i Hammarby Sjöstad, Stockholm, en superhärlig 3:a vid Wavrinskys plats i Göteborg och en vindsvåning i Malmö.


-Det här är otroligt spännande inför framtiden. Passa på att ställ frågor under visningen, vi finns där för dig! Säger mäklarna Anna Steen, Stockholm Södermalm, Kasper Isgren, Malmö och Henrik Mahan, Göteborg.Så gör du för att följa visningarna:


1. Ladda ner Periscope, eller titta på https://www.periscope.tv/

2. Följ dessa konton:

@svfastsodermalm (från dator: https://www.periscope.tv/svfastsodermalm )

@svfaststorgbg https://www.periscope.tv/svfaststorgbg

@svfast_malmo https://www.periscope.tv/svfast_malmo


Klockan 11.20 den 21 februari kör vi!För ytterligare information, kontakta:

Johanna Gavefalk Marknadschef, Svensk Fastighetsförmedling

Mail: johanna.gavefalk@svenskfast.se

Tel: 08-505 358 51

Kicki Erkers, presskontakt

Tel: 072 570 56 18

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare som också är ägare av bolaget. Under 2015 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 35 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 65 miljarder kronor.

2015 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer brandingföretaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.