Följ Svensk Fastighetsförmedling

Linn och Camilla – Årets mäklarassistenter

Pressmeddelande   •   Feb 03, 2020 12:28 CET

På Svensk Fastighetsförmedlings årliga kickoff delas priser ut till de medarbetare som utmärkt sig extra under det gångna året. Mäklarassistentens roll breddas och blir alltmer betydelsefull. Två av kedjans assistenter som utmärkt sig särskilt under 2019 är Linn Lindblom och Camilla Falk Ackelman från Enköping.

Linn och Camilla arbetar på Svensk Fastighetsförmedling i Enköping. En målfokuserad arbetsplats som andas gemenskap och laganda, man ställer upp för varandra och har roligt på jobbet. Målet har varit att bli marknadsledare, nu är de där - nu ska de behålla platsen och fortsätta växa.

- Vi är väldigt stolta och glada för utmärkelsen. Kunden är alltid i fokus för oss, från första till sista timmen på jobbet. För att våra mäklarkollegor ska kunna göra sitt bästa och arbeta framgångsrikt är det viktigt med struktur och att vi hela tiden effektiviserar våra arbetssätt, det är också något vi fokuserar mycket på, säger Linn Lindblom och Camilla Falk Ackelman, Svensk Fastighetsförmedling i Enköping.

Inför närmare 820 kollegor fick Linn Lindblom och Camilla Falk Ackelman kliva upp på scenen och ta emot det fina priset som Årets assistent 2019. Prisutdelningen skedde i samband med en konferens och galamiddag på Uppsala Konsert och Kongress.


För ytterligare information, kontakta:

Kicki Erkers, presskontakt

Mail: kicki.erkers@svenskfast.se
Mobil: 072–570 56 18

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.