Följ Svensk Fastighetsförmedling

Liza Nyberg ny VD för Svensk Fastighetsförmedling

Pressmeddelande   •   Jan 15, 2019 15:28 CET

Liza Nyberg ny VD för Svensk Fastighetsförmedling

Efter ett utmärkt arbete av Petra Wester som tf VD under hösten är nu rekryteringsarbetet avslutat och Liza Nyberg tillträder den 1 februari tjänsten som VD för Svensk Fastighetsförmedling AB. Petra kommer nu fortsätta sitt uppdrag inom företaget med att utveckla nya verksamhetsområden.

- Som Sveriges största ägardrivna fastighetsmäklarföretag samlar vi nu styrkorna för att ytterligare stärka vår position på marknaden, och med vår erfarenhet, styrka och våra drivna medarbetare aktivt hjälpa alla som vill förverkliga sina drömmar att fler gånger under sin livscykel byta boende, säger Håkan Hellström, styrelseordförande på Svensk Fastighetsförmedling AB

I Lizas tidigare uppdrag bl.a. som CEO för Collector Bank, Landshypotek Bank, mjukvaruföretaget Emric, Skandiamäklarna och Danske Banks hypoteksinstitut, har hon påvisat en stark förmåga att framgångsrikt driva tillväxt och förändring. Liza förenar ett starkt entreprenöriellt driv med erfarenhet, kompetens och förståelse för försäljning och affärer.

Hon lägger ned mycket tid, kraft och resurser på ledarskap för att utveckla kultur och medarbetarskap, vilket hon även blivit uppmärksammad för av Universum då hon 2017 mottog årets hederspris i Employer Branding

För ytterligare information, kontakta:

Håkan Hellström, Styrelseordförande Svensk Fastighetsförmedling

Mail: hakan.hellstrom@svenskfast.se Mobil: 070-549 49 63

Kicki Erkers, presskontakt

Mail: kicki.erkers@svenskfast.se Mobil: 072-570 56 18

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2017 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 31 000 bostäder till ett värde av 67.6 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2018 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.