Följ Svensk Fastighetsförmedling

Mäklaryrket går i arv, nu öppnar Paulina bobutik i Köping

Pressmeddelande   •   Feb 24, 2016 20:19 CET

Äntligen är det dags att slå upp portarna till Svensk Fastighetsförmedlings nya bobutik i Köping. Butiken ligger på Glasgatan 4 och slår upp portarna fredagen den 26:e februari. Den här gången är det Paulinas tur att axla rollen som butikschef något som hon är väl rustad för.

Paulina har växt upp med fastighetsmäkleri, familjen Sjölin har under många år drivit mäklarkontor både i Arboga och Kungsör med många nöjda kunder. Under åren som gått har de fått förtroendet att förmedla ett stort antal bostäder i regionen, något som de gjort med bravur. I januari fick de ta emot medaljer för att vara en av kedjans mest framgångsrika bobutiker i landet vilket visar på att de är duktiga på det de gör.


Roland Sjölin började arbeta som mäklare för 30 år sedan och har arbetat upp företaget till vad det är idag. Men för nysatsningen i Köping lämnas ansvaret för den butiken till dottern Paulina. – Det är förstås extra roligt att Paulina öppnar sin egen butik nu när efterfrågan på bostäder är stor, vi har många kunder som letar bostad i Köping, säger Roland Sjölin.


- Jag är otroligt stolt över Paulina, att hon förmedlade över 100 bostäder 2015 visar att hon skaffat sig den erfarenhet, kunskap och driv som krävs för att förmedla bostäder med hög kvalitet till Köpingsborna, säger Roland.


På fredag är det invigning av den nya butiken. En invigning där man får träffa alla duktiga medarbetare och ta del av den kak-buffé som dukas upp. Vi har även en tävling där man kan vinna en lekstuga som pris.


-Det ska bli otroligt roligt att få driva min egen verksamhet här i Köping, jag är i stort sett uppvuxen med bostadsförmedling och det här känns som ett naturligt steg för mig att ta. Butiken invigs kl 11.00 den 26 februari och alla som vill är varmt välkomna hälsar Paulina.

För ytterligare information, kontakta:

Olof Widaeus, regional försäljningschef

Mail: olof.widaeus@svenskfast.se

Mobil: 072504 96 59

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare som också är ägare av bolaget. Under 2015 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 35 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 65 miljarder kronor.

2015 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer brandingföretaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.