Följ Svensk Fastighetsförmedling

Nyköpingsprofiler i juryn för Bohjälte 2012

Pressmeddelande   •   Aug 09, 2012 08:30 CEST

I Bohjälte 2012 efterlyser Svensk Fastighetsförmedling Bohjältar på 10 orter i Sverige, däribland Nyköping. Av de bidrag som kommer in ska en jury välja ut fem finalister som har chansen att bli både Nyköpings egen Bohjälte och Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012. I Nyköpings jury återfinns lokala profiler såsom Magnus Tegerup, sportchef Nyköping Hockey, samt Urban Granström, kommunstyrelsens ordförande.

Svensk Fastighetsförmedling är för andra året i rad stolt partner till Svenska Hjältar. I samband med det har Svensk Fastighetsförmedling startat Bohjälte 2012 där man efterlyser lokala Bohjältar på tio orter i Sverige. Syftet är att hylla personer som gjort en god gärning för någon annan person inom boende.

Nomineringen pågår fram till 3 september. Bland de nominerade i Nyköping kommer sedan en lokal jury att välja ut högst fem finalister som kvalificerar sig vidare till en lokal omröstning. I Nyköping-juryn sitter tre kända personligheter från trakten:

  • Magnus Tegerup, sportchef Nyköping Hockey samt regionchef, Almi företagspartner i Sörmland
  • Urban Granström, kommunstyrelsens ordförande
  • Johan Isoz, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Nyköping

– Jag tycker det är viktigt att uppmärksamma människor som gör insatser och som vanligen inte får så mycket uppmärksamhet. Det kan vara små som stora gärningar. Det ska verkligen bli roligt att se vilka vardagshjältar det finns i Nyköping och höra deras berättelser, säger Urban Granström

Så utses Bohjälte 2012

Via www.bohjalten.se kan vem som helst nominera sin Bohjälte på de tio orterna. Därefter kommer en lokal jury på de tio orterna att välja ut max fem finalister som går vidare till en lokal omröstning. Där avgör svenska folket vem som blir var stads Bohjälte. Bland de tio lokala Bohjältarna kommer sedan en riksjury att välja ut en person som blir ”Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012”. Denne får, utöver äran, en resa för två till Stockholm med en hotellövernattning och biljetter till Svenska Hjältar-galan på Cirkus i december. Förutom detta kommer samtliga tio lokala Bohjältar att nomineras till Aftonbladets Svenska Hjältar.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:

Johan Isoz, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Telefon: 0705-75 79 02

E-post: johan.nykoping@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling

Telefon: 08-505 358 28

E-post: bessie.wedholm@svenskfast.se

Om partnerskapet

Svensk Fastighetsförmedling är för andra året i rad partner till Svenska Hjältar. För sjätte året i rad hyllar Aftonbladet vardagshjältar som har hjälpt och inspirerat sina medmänniskor. Liksom tidigare år hyllas hjältarna under en galakväll i december på Cirkus i Stockholm. Läs mer på: www.svenskfast.se/svenskahjaltar.

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB. Kedjan har idag över 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare. Under 2011 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 45 miljarder kronor. Läs mer på www.svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.