Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Nytt samarbete mellan avtal24 och Svensk Fastighetsförmedling

Att köpa eller sälja en bostad är en stor affär, kanske den största i livet. Vid själva köpet eller försäljningen ser mäklaren till att alla juridiska dokument hanteras mellan köpare och säljare. Dock aktualiseras ofta en rad andra frågor av juridisk karaktär, som inte ligger inom en mäklares uppdrag eller kompetens.

Juristbyrån avtal24 erbjuder hög juridisk kompetens som tillsammans med innovativ teknik ger kunderna en oslagbart god tillgänglighet. Genom samarbetet kan Svensk Fastighetsförmedling ge kunden olika möjligheter beroende på vilka behov kunden har. Kunden kan skräddarsy avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon.

-Det känns riktigt bra att vi nu kan ge våra kunder bra hjälp med det juridiska som inte är direkt kopplat till bostadsaffären. Tyvärr är det vanligt att privatpersoner inte tar tag i att reglera vad som ska hända om familjesituationer förändras innan det är för sent, säger Elina Schönnings, Chefsjurist på Svensk Fastighetsförmedling.

-Att köpa bostad är en av livets största affärer och för många väcks funderingar kring avtal och juridik i samband med bostadsköpet. Dagens familjebildningar leder till att avtal som testamente och samboavtal är viktigare än någonsin och i många fall nödvändiga. Vi är väldigt glada över samarbetet med Svensk Fastighetsförmedling där vi får hjälpa till att bringa klarhet i juridiska frågor och upprätta de avtal som behövs säger Ricard Stiller, affärsansvarig på avtal24.

http://www.svenskfast.se/salj-med-oss/vara-tjanster/avtal24/

För ytterligare information, kontakta:
Kicki Erkers, Svensk Fastighetsförmedling
Mail: kicki.erkers@svenskfast.se
Mobil: 072-570 56 18

Ricard Stiller, avtal24
Mail: ricard.stiller@avtal24.se
Mobil: 076-002 42 01

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Svensk Fastighetsförmedling är den största rikstäckande och oberoende mäklarkedjan. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från till exempel banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige