Följ Svensk Fastighetsförmedling

Nytt samarbete mellan avtal24 och Svensk Fastighetsförmedling

Pressmeddelande   •   Jun 30, 2016 15:51 CEST

Att köpa eller sälja en bostad är en stor affär, kanske den största i livet. Vid själva köpet eller försäljningen ser mäklaren till att alla juridiska dokument hanteras mellan köpare och säljare. Dock aktualiseras ofta en rad andra frågor av juridisk karaktär, som inte ligger inom en mäklares uppdrag eller kompetens.

Juristbyrån avtal24 erbjuder hög juridisk kompetens som tillsammans med innovativ teknik ger kunderna en oslagbart god tillgänglighet. Genom samarbetet kan Svensk Fastighetsförmedling ge kunden olika möjligheter beroende på vilka behov kunden har. Kunden kan skräddarsy avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon.

-Det känns riktigt bra att vi nu kan ge våra kunder bra hjälp med det juridiska som inte är direkt kopplat till bostadsaffären. Tyvärr är det vanligt att privatpersoner inte tar tag i att reglera vad som ska hända om familjesituationer förändras innan det är för sent, säger Elina Schönnings, Chefsjurist på Svensk Fastighetsförmedling.

-Att köpa bostad är en av livets största affärer och för många väcks funderingar kring avtal och juridik i samband med bostadsköpet. Dagens familjebildningar leder till att avtal som testamente och samboavtal är viktigare än någonsin och i många fall nödvändiga. Vi är väldigt glada över samarbetet med Svensk Fastighetsförmedling där vi får hjälpa till att bringa klarhet i juridiska frågor och upprätta de avtal som behövs säger Ricard Stiller, affärsansvarig på avtal24.

http://www.svenskfast.se/salj-med-oss/vara-tjanster/avtal24/

För ytterligare information, kontakta:
Kicki Erkers, Svensk Fastighetsförmedling
Mail: kicki.erkers@svenskfast.se
Mobil: 072-570 56 18

Ricard Stiller, avtal24
Mail: ricard.stiller@avtal24.se
Mobil: 076-002 42 01

Svensk Fastighetsförmedling är den största rikstäckande och oberoende mäklarkedjan. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från till exempel banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.