Följ Svensk Fastighetsförmedling

Pressmeddelande: Svensk Fastighetsförmedling expanderar i Helsingborg

Pressmeddelande   •   Mar 16, 2010 11:00 CET

Stabilitet präglar bostadsmarknaden i hela landet och Helsingborgsområdet är inget undantag. Som ett direkt resultat av en växande bostadsmarknad expanderar Svensk Fastighetsförmedling i Helsingborg med ny bobutik. Bostadsbrist och den rekordlåga räntan fortsätter att driva bostadsmarknaden och utbudet av villor och bostadsrätter är fortsatt lägre än efterfrågan.

– Vi utökar vår verksamhet för att kunna möta den växande efterfrågan som finns i både Helsingborg och Höganäs. Förutom ny bobutik i Helsingborg, där vi anställt två fastighetsmäklare samt en marknadsassistent, har vi även rekryterat en  fastighetsmäklare till vår bobutik i Höganäs. Genom att satsa kraftigt på bostadsområdena kring centrum, Norra hamnen, Norr, Tågaborg och Stattena hoppas vi kunna bidra till att möta efterfrågan för både köpare och säljare. Vi har bra fart på marknaden just nu. Vi har haft en snabb prisökning det senaste året som börjar plana ut. Kunderna är medvetna om räntediskussionerna och tar höjd för det, säger Michael Lindskog, fastighetsmäklare/franchisetagare Helsingborg och Höganäs.

 För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Michael Lindskog, fastighetsmäklare/franchisetagare Helsingborg & Höganäs, tfn: 042-38 30 42, 0733-58 99 02, michael.helsingborg@svenskfast.se, eller Bessie Wedholm, presschef, tfn: 0702-98 38 01, bessie.wedholm@svenskfast.se.

 

Pressinbjudan
Torsdag den 18 mars öppnar och invigs den nya bobuitken i Helsingborg. På plats finns bland andra franchisetagare Michael Lindskog samt Svensk Fastighetsförmedlings vd Peeter Pütsep.

Tid:               Torsdagen den 18 mars, kl. 14 - 17
Plats:           Drottninggatan 5, 252 21 Helsingborg
Anmälan:    Senast onsdagen den 17 mars till Charlotta Wahlqvist, telefon:  042-38 30 40, eller via e-post: sf.helsingborg@svenskfast.se
Förtäring
   Enklare förtäring.
:

Varmt välkommen!

Om Svensk Fastighetsförmedling
Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB NOR. Kedjan har idag över 1 000 medarbetare fördelade på cirka 210 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare. Under 2009 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 29 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 42 miljarder kronor . Läs mer på www.svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument