Följ Svensk Fastighetsförmedling

Ett nytt område i Mantorp

Pressmeddelande   •   Feb 05, 2020 09:54 CET

Nu släpps nya radhus i Mantorp - I attraktivt och expansivt område mellan Olofstorp och centrala Mantorp släpper nu ÖstgötaHus fantastiskt fina radhus.

Projektet omfattar upp till 100 bostäder i form av småskalig bebyggelse av villor, radhus och kedjehus.

I villasamhället Mantorp bor ca 4 000 invånare på lagom avstånd till det mesta. Två mil från Linköping, en mil från Mjölby. Mantorp ligger längs E4:an och Östgötapendeln stannar vid ortens järnvägsstation flera gånger om dagen. Här bor du nära naturen, Sveriges nationalarena för motorsport, travbana och köpcentrum med mera.

I första etappen släpps nu fem bostäder via fastighetsmäklaren Svensk Fastighetsförmedling. Inflyttning planeras till 2021 och husen erbjuds i två olika storlekar.

-Vi ser väldigt stort intresse för detta område både från våra kunder i Linköping och i Mjölby med fantastiska pendlingsmöjligheter och en härlig närhet till lantligt lugn, berättar John Flood, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling.


För mer information, kontakta

John Flood, Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Tel: 076-118 18 38

Epost: john.flood@svenskfast.se


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.