Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Snyggare närmiljö när mäklarna skrotar skyltar - Slut med mäklarskyltar i diket

Hur mycket nytta gör mäklarföretagens ”Till salu”-skyltar egentligen när de allra flesta har en smartphone med karta i fickan? Svensk Fastighetsförmedling i Hammarbyhöjden var ett av de mäklarkontoren som var först med att slopa ”Till salu”-skyltar i Stockholm. Nu har fler mäklare hakat på och avstår skyltningen, allt för att värna om en mer städad boendemiljö.

Suzanne Frejvall, franchisetagare och ägare av Svensk Fastighetsförmedling i Hammarbyhöjden är en av de drivande i frågan bland övriga mäklarföretag i söderförort. Nu har de flesta börjat följa det initiativ som hon startade för drygt ett år sedan, att sluta med ”Till salu”-skyltarna.

–Vi får så mycket positiv respons från våra kunder och de som bor i området då vi inte bidrar till den nedskräpning som bortblåsta skyltar i buskar och diken ger. Vi arbetar nära de som bor här i söderförort och att hjälpa till att bidra till en minskad nedskräpning känns extra roligt, säger Suzanne Freijvall, Franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden.

-Tiderna förändras och gamla rutiner blir utdaterade, ”Till Salu”-skyltarna är en sådan sak. Vi på Svensk Fastighetsförmedling utvecklar hela tiden våra tjänster och arbetssätt för att anpassa dem utifrån våra kunders behov. Det är extra roligt att de andra mäklarföretagen också slutar med skyltningen, allt för en bättre boendemiljö i de områden där vi verkar, fortsätter Suzanne.


För ytterligare information, kontakta:

Suzanne Freijvall, Franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden

Mail: suzanne.freijvall@svenskfast.se

Mobil: 0708-30 23 04

Följ oss gärna på: www.svenskfast.se

www.mynewsdesk.com

facebook.com/svenskfast

twitter.com/#svenskfast

instagram@svenskfast

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2017 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 31 000 bostäder till ett värde av 67.6 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2018 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Kontakter

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Kaisa Lundberg

Kaisa Lundberg

Presskontakt PR & Communications Specialist 070-7898821
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165
Jennie Skogsborn Missuna

Jennie Skogsborn Missuna

Presskontakt CXO 073-152 46 50

Vi skapar hållbara boendeliv

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. Under 2023 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 20 000 bostäder till ett värde av 51 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige