Följ Svensk Fastighetsförmedling

​Svensk Fastighetsförmedling först i landet: Lanserar mäklarcertifiering för nyproduktion

Pressmeddelande   •   Feb 23, 2017 16:45 CET

Intresset för att köpa nyproducerade bostäder har ökat kraftigt den senaste tiden. Som den första mäklarkedjan i landet startar Svensk Fastighetsförmedling därför en certifieringsutbildning för de av kedjans mäklare som förmedlar nyproducerade bostäder. Målsättningen är att ytterligare förbättra dialogen mellan bostadsköpare och byggherrar.

Utbildningen ger fördjupad kunskap inom bland annat avtalsrätt, kundvård och försäljning. Den ger de utbildade mäklarna ännu bättre möjlighet att bistå bostadsköparna med den utökade vägledning som ofta behövs vid köp av en nyproducerad bostad, men också att öka byggherrarnas förståelse för kundens behov och förväntningar på dagens föränderliga bostadsmarknad.

– Att allt fler köpare visar intresse för nyproducerade villor och bostadsrätter ställer höga krav på oss som mäklarföretag att anpassa våra tjänster efter kundernas förändrade behov på bostadsmarknaden. Genom att certifiera våra nyproduktionsmäklare kan vi erbjuda kunderna utökad kunskap och kompetens som ingen annan mäklarkedja ännu har. Dessutom ligger detta helt i linje med vår utökade satsning på nyproduktion, säger Daniel Jansson, försäljningschef nyproduktion på Svensk Fastighetsförmedling.

Från och med den 17 februari erbjuds de av kedjans mäklare som förmedlar nyproducerade bostäder utbildningen för att bli certifierad nyproduktionsmäklare. 

För ytterligare information, kontakta:

Kicki Erkers, PR- och internkommunikationsansvarig

Mail: kicki.erkers@svenskfast.se

Mobil: 072-570 56 18

Följ oss gärna på www.svenskfast.se

facebook.com/svenskfast

twitter.com/#svenskfast

instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2016 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 30 000 bostäder till ett värde av 62 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.