Gå direkt till innehåll
Svensk Fastighetsförmedling i stolt samarbete med SkiStar

Pressmeddelande -

Svensk Fastighetsförmedling i stolt samarbete med SkiStar

SkiStar och Svensk Fastighetsförmedling inleder ett flerårigt samarbete för att ge svenska semesterfirare den bästa möjliga mäklarservicen även när de ska sälja eller köpa sitt semesterboende på någon av SkiStars svenska skidorter. Samarbetet innebär att Svensk Fastighetsförmedling blir officiell partner till SkiStars boendekoncept SkiStar Living

Samarbetet innebär att Svensk Fastighetsförmedling blir officiell partner till SkiStars boendekoncept SkiStar Living. Genom samarbetet ges Svensk Fastighetsförmedling möjlighet att kommunicera med semesterfirare som går i köp eller säljtankar av ett boende direkt på SkiStars skidorter. Svensk Fastighetsförmedling finns etablerade på dessa orter genom samlokalisering med SkiStar. Det blir på så sätt enkelt och smidigt att komma i kontakt med en Fastighetsmäklare från mäklarföretaget för rådgivning.

-Vi har nu lagt grunden till ett bra och långsiktigt samarbete med så många beröringspunkter som möjligt. Vi vill med vårt samarbete erbjuda SkiStars gäster den bästa mäklartjänsten när de ska köpa eller sälja sitt boende på våra svenska skidorter, säger Liza Nyberg, VD Svensk Fastighetsförmedling

Samarbetet ger också Svensk Fastighetsförmedling rätten att vara tävlingssponsor till eventet SkiStar Winter Games Sälen, Sveriges största alpina ungdomstävling med ca 4 000 skidentusiaster.

-Genom samarbetet med Svensk Fastighetsförmedling stärker vi vår kompetens och våra erbjudanden gällande boende, tomter och fastigheter. SkiStar Living har som ambition att förenkla ägandet av fastigheter i fjällen och att få en samarbetspartner med stor erfarenhet och kompetens inom området är av stort värde för oss, säger Lars Lifvendahl, Affärsområdeschef SkiStar Living.


För ytterligare information, kontakta:

Kicki Erkers, presskontakt Svensk Fastighetsförmedling

Mail: kicki.erkers@svenskfast.se
Mobil: 072 570 56 18


Lars Lifvendahl, Affärsområdeschef SkiStar Living

Mail: lars.lifvendahl@skistar.com

Mobil: 070 235 90 51


Linda Morell, PR chef SkiStar

Mail: linda.morell@skistar.com

Mobil: 076 118 60 02


Om SkiStar Living

SkiStars boendekoncept SkiStar Living utvecklar boendemöjligheter och ägandeformer för att bidra till levande skidorter året runt. Tjänsterna är anpassade för att förenkla ägandet av fastigheter i fjällen med produkterna andelsägt, delägt och helägt. 

Ämnen


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige