Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Svensk Fastighetsförmedling nominerade till Signumpriset 2019

Varumärket Svensk Fastighetsförmedling är nominerat till prestigefyllda Signumpriset. Signumpriset uppmärksammar varje år det nordiska företag som utmärker sig i sitt långsiktiga arbete med att vårda och förvalta sitt varumärke. Signumpriset är instiftat av Groth & Co. När priset nu delas ut före 25:e gången är åtta varumärken nominerade som verkar inom olika branscher, gemensamt för dem är att företagen arbetar strategiskt och långsiktigt med sina respektive varumärken. De nominerade för årets varumärkespris är Svensk Fastighetsförmedling, AniCura, Barnängen, Com Hem, Moderna Museet, Perstorp, Polarn O. Pyret, samt Vitamin Well!

Signumpriset är instiftat av Groth & Co. Under de år som priset har delats ut har en stor mängd varumärkesarbeten hårdgranskats av juryn, och 24 nordiska företags varumärken valts ut som vinnare för utmärkt varumärkesvård. Dessa tidigare vinnare är: HSB, Pippi Långstrump, Svenskt Tenn, Lantmännen, Icehotel, Hästens, Gröna Lund, Indiska, Findus, Fjällräven, Marimekko, Löfbergs Lila, ICA, Tetra Pak, Svenska Dagbladet, Absolut, Atlas Copco, ITT Flygt, Carlsberg, Bang & Olufsen, Statoil, AGA, Ramlösa och Volvo.

När priset nu delas ut före 25:e gången är nedan åtta varumärken nominerade som verkar inom olika branscher, men gemensamt för dem är att företagen arbetar strategiskt och långsiktigt med sina respektive varumärken.

Ända sedan 1937 har Svensk Fastighetsförmedling fått folk att känna sig hemma, vilket gör dem till landets äldsta mäklarkedja. En utmärkelse i sig tack vare nöjda kunder. Affärsidén är att erbjuda den för kunden mest attraktiva och lokalt anpassade mäklartjänsten, baserad på de behov som uppstår i kundens olika livssituationer.

– På Svensk Fastighetsförmedling arbetar vi långsiktigt med att bevara och utveckla varumärket. Vår ambition är att inte fokusera så mycket på̊ oss själva i vår kommunikation. Vi ser säljare och köpare ur ett större perspektiv; det är inte nödvändigtvis de som ska sälja precis just nu, det är inte nödvändigtvis en homogen grupp av människor som känner likadant inför ett köp eller en försäljning – och det är inte nödvändigtvis så att de bara längtar efter att få höra mer av vad en mäklarfirma har att berätta, säger Johanna Gavefalk, marknad och kommunikationschef på Svensk Fastighetsförmedling.

– Vår kommunikationsstrategi omfamnar att människor och deras liv är oändligt mycket viktigare för dem än vår verksamhet och den hjälper oss att finna sätt att förtjäna en plats i dessa liv. Syftet är att hjälpa oss att prioritera och ge vägledning för hur vi ska kommunicera, till vem och när. Detta ger oss förutsättningar att uppnå våra ambitioner och mål, fortsätter Johanna Gavefalk.


2019 års vinnare utses på Varumärkesdagen den 24 januari 2019. www.varumarkesdagen.se

Mer information om signumpriset och tidigare vinnare finns på www.signumpriset.seFör ytterligare information, kontakta:

Kicki Erkers, presskontakt

Mail: kicki.erkers@svenskfast.se

Mobil: 072 570 56 18

Följ oss gärna på:

www.svenskfast.se

www.mynewsdesk.com

facebook.com/svenskfast

twitter.com/#svenskfast

instagram@svenskfast

Om Groth & Co

Groth & Co har skapat och optimerat immaterialrätt sedan 1869 vilket gör oss till Skandinaviens äldsta företag inom branschen. Då var vi en patentbyrå. Idag är vi en modern IP-byrå som erbjuder personlig rådgivning inom samtliga områden. Vi har experter inom patent, varumärken, design, domännamn, upphovsrätt, tvist & process, bevakning, namnskapande med mera. Genom att löpande utveckla nya tjänster strävar vi efter och bidrar till att stärka våra kunders position. Med vår erfarenhet och expertkompetens i kombination med affärsmannaskap integrerar vi immaterialrätten som en naturlig del i kundens verksamhet. Tack vare en stor mångfald hos vår personal erbjuder vi rådgivning på 16 modersmål. Våra internationella medarbetare bidrar till att överbrygga kulturskillnader vid internationella affärer. Vi arbetar från vårt huvudkontor i centrala Stockholm, regionala kontor i Malmö och Uppsala samt från kontor i Spanien, Tyskland och Kina. Som kund till oss får du även tillgång till vårt globala nätverk av samarbetspartner.

Ämnen


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2017 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 31 000 bostäder till ett värde av 67.6 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2018 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Kontakter

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Kaisa Lundberg

Kaisa Lundberg

Presskontakt PR & Communications Specialist 070-7898821
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165
Jennie Skogsborn Missuna

Jennie Skogsborn Missuna

Presskontakt CXO 073-152 46 50

Vi skapar hållbara boendeliv

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. Under 2023 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 20 000 bostäder till ett värde av 51 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige