Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån i Almedalen – framtiden på bostadsmarknaden och social gemenskap i fokus

Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån kommer att delta på Almedalsveckan 2022. I fokus står samtal kring frågor kopplat till bostadsmarknaden och boende. Bland annat kommer man att anordna ett rundabordssamtal med utgångspunkt i Svensk Fastighetsförmedlings insikter kring vikten av social gemenskap för en trygg, hållbar och levande boendemiljö. Målet med samtalet är att slå fast konkreta åtgärder och samarbeten där Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och andra aktörer gör sitt för att utveckla svenskars boendemiljö.

Efter lång väntan kommer Svensk Fastighetsförmedling återigen vara på plats i Almedalen. Ett rundabordssamtal med fokus på social gemenskap kommer att hållas på måndagen den 4 juli.

– Vi ser verkligen framemot att få delta i samtal och paneler om frågor som ligger oss nära, som bostnadsmarknad och boendeliv. Med 85 år i ryggen har vi mycket erfarenheter och kunskap att komma med, inte minst i dessa oroliga tider, säger Liza Nyberg, VD på Svensk Fastighetsförmedling.

Personer som kommer delta från Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån är:

  • Liza Nyberg, vd, Svensk Fastighetsförmedling.
  • Erik Wikander, vice-vd, Svensk Fastighetsförmedling.
  • Hemad Razavi, vd, Ordna Bolån.
  • Jennie Skogsborn Missuna, CXO, Svensk Fastighetsmedling.

– Tillsammans med Svensk Fastighetsförmedling täcker vi in mer eller mindre alla delar kopplat till individers bostadsköp och har bra koll på utvecklingen framåt både vad gäller bostad, bolån och ekonomin i stort. Vill man ha med dessa perspektiv i ett exempelvis ett rundabordssamtal är det bara att höra av sig, säger Hemad Razavi, vd på Ordna Bolån.

Måndagen den 4 juli kommer Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån anordna ett rundabordssamtal som utgår från Svensk Fastighetsförmedlings insikter kring vikten av social gemenskap för en trygg, hållbar och levande boendemiljö.

– Målet är att vi kommer fram till intressanta och effektfulla vägar framåt för att utveckla svenskars boendemiljö och stärka den sociala gemenskapen bland grannar. Det är en viktig nyckel till en trygg, hållbar och levande boendemiljö. Inga idéer kommer vara för stora eller för små, säger Erik Wikander, vice-vd på Svensk Fastighetsförmedling.

Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån uppmanar alla som är intresserade av att ta en lunch, bjuda in till samtal eller event, och delta på deras egna rundabordssamtal att höra av sig.

Kontakt

Henrik Freudenthal, kommunikationschef på Svensk Fastighetsförmedling.

Henrik.freudenthal@svenskfast.se

+46 70 225 98 22

Victor Grundén, PR-konsult på Prime.

Victor.grunden@primegroup.com

+46 70 737 11 60

Ämnen


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Kontakter

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22

Vi skapar hållbara boendeliv

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. Under 2023 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 20 000 bostäder till ett värde av 51 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige