Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Svensk Fastighetsförmedling prisas för bästa hemsida

I Sveriges största undersökning av webbplatser, Web Service Award, vann Svensk Fastighetsförmedlings hemsida. Undersökningen baseras på besökarnas åsikter om användarvänlighet och servicekvalitet. Svensk Fastighetsförmedlings hemsida är inte bara en av Sveriges mest besökta sidor utan även en av de bästa enligt besökarnas åsikter om hemsidans användarvänlighet, kontaktmöjligheter och servicekvalitet. – Vi har tänkt om gällande hur man söker efter bostäder på nätet. Tidigare var man tvungen att i detalj beskriva hur man vill bo. Det kändes ologiskt och vi utgick istället från var man vill bo. Detta nya sätt att tänka har legat till grund för hela vår nyutvecklade sökmotor och hemsida. Uppenbarligen är vi på rätt väg i och med utmärkelsen, säger Gunilla Mattsson, som är ansvarig för digitala medier på Svensk Fastighetsförmedling. Priset Web Service Award är Sveriges största undersökning av webbplatser och genomfördes för åttonde året i rad. Det är webbplatser som har fått högst andel nöjda besökare under året som nomineras av juryn. Kriterierna för att delta är besökarna gett höga betyg kring användarvänlighet, kontaktmöjligheter och information. 150 webbplatser har deltagit i undersökningen. Endast 12 företag blev nominerade till tre olika klasser. Svensk Fastighetsförmedling vann i kategorin Information & Service. De övriga vinnarna var Polisen och Malmö Aviation i klasserna Samhällsinformation och E-handel. För ytterligare information och kommentarer kontakta: Gunilla Mattsson, ansvarig digitala medier på Svensk Fastighetsförmedling Tfn: 08-505 358 29 E-post: gunilla.mattson@svenskfast.se Om Web Service Award Web Service Award är Sveriges största undersökning av webbplatser. Undersökningen baseras på besökarnas åsikter om användarvänlighet, information och kontaktmöjligheter på Sveriges webbplatser. Juryn består av Richard Gatarski, Weconverse, Cecilia Olin, Affärsjurist JBCO, Andreas Krohn, Informationschef för Stockholms Handelskammare, Bugge Woldner, Chefredaktör för Sveriges Annonsörer, Richard Du Rietz, Styr.ordf. för Web Service Award. Om Svensk Fastighetsförmedling Svensk Fastighetsförmedling är en fastighetsmäklarkedja som ingår i DnB NOR-koncernen. Kedjan har idag cirka 1 000 medarbetare och finns representerat genom över 200 bobutiker i hela landet. Svensk Fastighetsförmedling förmedlande drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter till ett försäljningsvärde av cirka 42 miljarder kronor under 2007. Läs mer på www.svenskfast.se

Ämnen


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2018 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 000 bostäder till ett värde av 60,7 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige