Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Svensk Fastighetsförmedling skapar digital samlingsplats för bostadsfantaster

Svensk Fastighetsförmedling tar ytterligare ett steg för att ligga i framkant när det gäller webb och användarvänlighet. Den senaste nyheten är "Min bostad", en digital samlingsplats på www.svenskfast.se. Där finns det mesta som har med ditt boende att göra.

"Min bostad" är till för alla som är intresserade av sitt boende oavsett om man befinner sig i köp- eller säljfas, eller om man bara vill ha inspiration. Här kan man nämligen hitta en mängd av nya smarta funktioner och samla all viktig information som rör boende på ett och samma ställe.

"Min bostad" förenklar hanteringen för den som ska sälja sin bostad i och med att man till exempel kan förhandsgranska och godkänna bostadsannonsen innan den trycks och följa besökstatistiken för att få en föraning om hur stort intresset är för bostaden.

Ordning och reda på handlingarna
Här kan man också spara viktig information, som till exempel alla viktiga dokument som behövs vid deklarationen. För köpare eller allmänt bostadsintresserade finns bland annat möjlighet att spara sina favoritbostäder eller bilder som inspiration i sökandet efter det perfekta boendet.

Fotoalbum - på både gamla och nya bostaden
Man kan även ladda upp eget material på "Min bostad". Det innebär att man inte bara kan spara annonsbilder och information på sin nya bostad utan även göra detsamma med den gamla bostaden. Perfekt om man till exempel vill spara alla bilder som togs när den gamla bostaden var som allra finast.

- "Min bostad" är en digital tjänst som syftar till att förena nytta med nöje för bostads­intresserade. Framförallt är det praktiskt att samla alla köp- och försäljningsdokument på samma lättåtkomliga ställe. Allt du behöver tillgång till är internet. Samtidigt kan du spara ner bilder på designade kök, underbara badrum och snygga tapeter som du stöter på när du surfar runt på nätet på jakt efter din nya bostad, säger Gunilla Mattsson ansvarig för digitala medier på Svensk Fastighetsförmedling.

Vem som helst kan registrera sig på "Min bostad" på www.svenskfast.se och skapa ett användarkonto. Kontot är personligt och ingen annan kan se informationen på sidan. Användaren kan skapa sin egen sida genom att välja vilka funktioner som ska synas. På "Min sida" kan du även skapa checklistor, följa viktiga datum i den för­program­merade kalendern, provmöblera och få information från din lokala bobutik.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Gunilla Mattsson, ansvarig för digitala medier Svensk Fastighetsförmedling
Tfn: 0706 12 37 77
E-post: nilla.mattsson@svenskfast.se

Niclas Strahner, presschef Svensk Fastighetsförmedling
Tfn: 0702 98 38 01
E-post: niclas.strahner@svenskfast.se

Om Svensk Fastighetsförmedling
Svensk Fastighetsförmedling är en fastighetsmäklarkedja som ingår i DnB NOR-koncernen. Kedjan har idag cirka 1 000 medarbetare och finns representerat genom över 200 bobutiker i hela landet. Svensk Fastighetsförmedling förmedlade drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter till ett försäljningsvärde av cirka 42 miljarder kronor under 2007. Läs mer på www.svenskfast.se

Ämnen


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2018 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 000 bostäder till ett värde av 60,7 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige