Följ Svensk Fastighetsförmedling

Sveriges bästa branschblogg 2015

Pressmeddelande   •   Feb 09, 2016 09:17 CET

Förra veckan kom en extra trevlig nyhet till Svensk Fastighetsförmedling, företagets blogg har vunnit priset "Sveriges bästa branschblogg 2015" - ett pris där man belönar både innehåll, design och funktionalitet.

"Svensk Fastighetsförmedling har skapat en blogg som både riktar sig mot mäklare och en bostadsintresserad allmänhet. Här blandas inlägg om inredningstrender, bostadsmarknaden, traineeprogram och mäklarnas arbetsliv på ett informativt och inspirerande sätt." Så lyder sammanfattningen från Navigator Communications som står bakom priset.

-Jätteroligt, ett bevis på att bra innehåll lönar sig, säger Johanna Gavefalk, marknadschef. -Ett varmt tack till de mäklare som skriver med oss, väldigt roligt att bloggen uppmärksammas på det här sättet, hälsar Marie , Cecilia och Karin på HR.

Här hittar du bloggen: blogg.svenskfast.se

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare som också är ägare av bolaget. Under 2015 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 35 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 65 miljarder kronor.

2015 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer brandingföretaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.