Följ Svensk Fastighetsförmedling

Tanja Ilic ny VD för Svensk Fastighetsförmedling

Pressmeddelande   •   Sep 02, 2015 13:37 CEST

Styrelsen för Svensk Fastighetsförmedling AB har utsett Tanja Ilic till ny VD. Hon har tidigare varit VD för bland annat Taxi Stockholm och kommer senast från Tacton Systems AB. Tanja Ilic tillträdde sin nya tjänst den 20 augusti 2015.

– Jag är både stolt och glad över att ha fått förtroendet att leda Sveriges näst största fastighetsmäklarkedja. Tillsammans med våra 200 franchisetagare ser jag fantastiska möjligheter att utveckla vårt lokala erbjudande till kunderna i alla våra 230 bobutiker,säger Tanja Ilic, VD på Svensk Fastighetsförmedling.

Tanja Ilic är 49 år och har tidigare varit Vice President inom NASDAQ OMX Commodities, då med ansvar för försäljning och marknadsföring samt den internationella expansionen för affärsenheten. 2010 blev hon den första kvinnliga VDn på Taxi Stockholm och nu senast kommer hon från tjänsten som ansvarig projektledare på mjukvaruföretaget Tacton Systems AB.

– Tanja kommer med sin långa erfarenhet, sitt engagemang och sin kunskap att stärka vårt erbjudande till konsumenterna. Vi är en mäklarkedja som finns i hela landet och vår styrka ligger i vår lokala närvaro och den är vi säkra på att Tanja kommer att utveckla även i framtiden, säger Håkan Hellström, styrelseordförande på Svensk Fastighetsförmedling.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Arvid Linder, presskontakt Svensk Fastighetsförmedling
Mail: arvid@agency.se
Mobil: 070-779 58 98

Tanja Ilic, VD Svensk Fastighetsförmedling
Mail: tanja.ilic@svenskfast.se
Mobil: 072-733 59 16

Håkan Hellström, styrelseordförande Svensk Fastighetsförmedling
Mail: hakan.hellstrom@svenskfast.se
Mobil: 0705-49 49 63

Följ oss gärna på
www.svenskfast.se
www.mynewsdesk.com
facebook.com/svenskfast
twitter.com/#svenskfast
instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare. Under 2014 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 54 miljarder kronor.

2014 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.