Gå direkt till innehåll
Johanna Gavefalk, Marknad och kommunikationschef tog emot servicescore utmärkelsen
Johanna Gavefalk, Marknad och kommunikationschef tog emot servicescore utmärkelsen

Pressmeddelande -

Våra kunder har röstat fram oss som bäst i Service - vi tackar för förtroendet

När svenska konsumenter rankar sina serviceupplevelser vad det gäller kundbemötande och service är det Svensk Fastighetsförmedling som kommer på förstaplatsen, det visar Servicescores årliga mätning bland fastighetsmäklare i Sverige.

I årets mätning vann Svensk Fastighetsförmedling över konkurrenterna.

– Jag är oerhört glad och stolt över den här utmärkelsen och det arbete som våra 1 200 fantastiska medarbetare gör varje dag i hela Sverige. Att köpa eller sälja sin bostad är den största affär man gör i livet. Då är det viktigt att man känner sig, trygg, får ett engagemang och gör rätt val för att affären ska bli ditt livs bästa. Det är något vi jobbar med varje dag, den här utmärkelsen är ett bevis på att vårt arbete uppskattas av våra kunder - tack till dem som har röstat, säger Tanja Ilic, VD på Svensk Fastighetsförmedling

Mer information om undersökningen och utnämningarna finns på http://www.mynewsdesk.com/se/servicescore.

För ytterligare information, kontakta:

Kicki Erkers, Pressansvarig, Svensk Fastighetsförmedling

Mail: kicki.erkeres@svenskfast.se

Tel: 072 570 56 18

www.svenskfast.se

Följ oss gärna på: 

www.svenskfast.se

www.mynewsdesk.com

facebook.com/svenskfast

twitter.com/#svenskfast

Instagram@svenskfast

Om ServiceScore

Mätningen genomförs med hjälp av ett riksrepresentativt urval via Cint (webbpaneler med över 400 000 panelister). Utnämningarna i ServiceScore® bygger på över 3000 svenska konsumenters svar på hur olika företag ger dem service och vilka företag som de anser har gett dem service över eller klart över deras förväntningar.

Ämnen


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2017 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 31 000 bostäder till ett värde av 67.6 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2018 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige